Jag tänkte berätta lite om hur min graviditet har varit och hur den är men jag vill varna dom som mått dåligt och nästan plågats!!! Jag har ju nämligen mått oförskämt bra sen dag 1. Jag kände direkt att jag var gravid, sen v. 1 alltså och jag är nu i v.19 och mår fortfarande bra. Det enda jag kände av i början lite från och till var att jag var trött, sen är jag tvungen att äta frukost på morgonen, vilket jag aldrig gjort tidigare så det är den enda jag måste ta hänsyn till för att få må bra! Med tanke på att jag har 4 månader kvar av min utbildning så är jag oerhört tacksam att jag får må bra och att jag orkar med både skolan, kundpass, praktik och att jobba varannan helg. Jag är sjävklart trött efter en dag på skola eller jobb, mer än vanligt men jag känner inte att det är jobbigt att vara gravid förutom att det är lite långtråkigt hehe. Snör in en bild på min mage för någon vecka sen, naveln har dock börjat komma ut och den växer varje dag!! 💋

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments


Idag har vi varit och gjort första ultraljudet och det är en flicka👧 Jag hade det som inställning hela tiden så jag har redan köpt en liten bandana åt lillan hihi. Det såg jätte bra ut, hon såg helt frisk ut och vinkade hej-villt åt oss där inne. La ut filmen från ultraljudet på min instagram, in och kika på lillan- mattiiisk.
Vi längtar så efter henne 💓
Kommer ett inlägg om min graviditet senare! 💋

Likes

Comments

Nu börjar äventyret! Den 5 Juli 2018 är våran lilla beräknad så nu får ni följa med på min resa till att bli förälder. Jag är 22 år och pluggar till frisör i Stockholm. I grund och botten är jag från Skellefteå men jag släpade med mig pojkvän och pack till Stockholm för ett år i fokus på studier (trodde vi ja). Jag är nu i v:11, inskrivningen på mvc är avklarad, ett halvår kvar av studierna och ett halvår+en månad kvar till bebis! TIGHT men vad gör man när livet knackar på helt oförberett? Det blir tufft men mest känns det kul och jag tror absolut att jag kommer klara av detta!! Ni är välkomna att följa med!!


Likes

Comments