Tänkte skriva godmorgon men insåg att klockan är ju 3😂 så får bli ett hej på er istället. Förra veckan vart det långhelg då värmen i skolan inte funkade som de skulle så var ledig tors-sön istället, riktigt skönt. Helgen gick åt att hälsa på min faster i Mjölby efter 2-3 år sedan sist. Det var riktigt kul och skönt faktiskt. Har tatuerat in en text på insidan av underarmen också '' varje syndare har en framtid, varje helgon har ett förflutet ". Är nöjd med den och texten motiverar mig. Vart även lite festande i helgen och faktiskt träffat en kompis som var här på permission❤️

Att komma upp till skolan idag var riktigt tufft men lyckades! Kl 13 vart jag hämtad av min kontaktperson. Vi åkte till McDonalds och åt och därefter vart det gokart och fyfan vad jag var nervös inför det, imorse när jag vaknade tänkte jag först smsa och säga att jag var sjuk men kom iväg på det trots allt. Ibland måste man komma över jobbiga saker som att testa nya grejer. Hade iallafall sjuuukt roligt och det var ju tur det. Hoppas ni haft en bra helg och bra start på  denna veckan. Ha det bäst framöver!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Sjukt längesen jag uppdaterade men tänker att jag ska börja göra de, då när jag har något att skriva om så att säga😁. Har hur som helst gått IV en termin nu, alltså håller jag på att plugga upp mina betyg för att därefter kunna komma in på en linje på gymnasiet. Börjat funka ganska bra med skolan och trivs 👌.
Har även fått en ny kontaktperson sedan sist jag skrev här, superbra men upphör i slutet av februari, blir ev en ny därefter.
Har även börjat gymma några gånger i veckan vilket känns sjuukt bra, känns som att huvudet rensas och att jag fått en bättre dygnsrytm.
För er som läst tidigare så skrev jag att det kommer ett reportage på östnytt där jag medverkar, dock anonymt. Hon som jag har kontakt med på östnytt ska tydligen ha försökt nå mig idag men vad jag vet så släpps det i feb/mars.
Mycket mer än så har inte hänt i mitt liv men känns som att de flyter på riktigt bra, see ya ha de bäst💋

Likes

Comments

Godmorgon kära läsare! Har precis käkat frukost, ja jag vet att klockan är 15:30 men det är sommarlov så att vrida dygnet kan inte vara olagligt. Ska strax sminka mig därefter träffa Florence. Vi har inga direkta planer på vad vi ska göra idag utan vi får se helt enkelt.
Imorgon ska jag träffa min kontaktperson, ser väldigt mycket fram emot det då vi ska börja jobba mot socialfobi/socialångest vilket är både jobbigt men känns bra. Ha det bäst!

Likes

Comments

Godmorgon på er! idag är det midsommarafton, inte så jävla najs humör pågrund av äckliga beteenden ifrån fd vänner. Har typ lust stänga ut alla bortsett två ända jag vet är 💯%iga. Hur som helst hade inte tänkt skriva om något negativt utan har goda nyheter, corren hae valt gå ut och skriva ang min skolsituation också, och väldigt snart ska jag vara med på östnytt. Även om jag gick ut skolan där i år så tänker jag ej tystas, detta handlar inte om bara mig. Det är för andra också som inte vill eller vågar höras för att alla utsatta ska få rätt hjälp. Skolan ska vara trygg inte oroväckande, man ska inte särbehandlas eller flyttas när man är den utsatta det är fel. Dags knulla Sveriges system påriktigt. Dock tycker jag det är konstigt att dem skrivit sexuella trakasserier när det faktiskt är en våldtäkt? 

Likes

Comments

Godkväll på er! Idag har det inte hänt speciellt mycket, träffat goingen på bilden och nåra vänner. I tidigare inlägget sa jag att min pappa kontakt corren och varit i kontakt med en reporter, dem vill ev prata med mig också sa han. Min mamma har även kontaktat journalisten lamotte som föreläser på skolor om sexuella övergrepp oxh kvinnosyn om jag förstod rätt. Hoppas verkligen vi kan få någon hjälp ifrån något håll. Men det står inte helt stilla hur som helst utan är på banan. Finns inte så mycket mer och säga just nu, natti på er 💓

Likes

Comments

Godmorgon, idag är de bara att ta nya tag. Klockan 14 ska jag vara på biblioteket i stan, träffa min lärare och göra nationella prov i engelska, sista delen. Är inte taggad på de överhuvudtaget utan tvärtom. Efter, ''skolan'' har jag inte några planer utan får se vad dagen har och erbjuda mig.

I inlägget igår sa jag att skolstyrelsen la ner anmälan, vilket dem gjorde. De hade ett beräknat datum till att avgöra om dem skulle gå vidare eller lägga ner och det stod på första papperna ifrån dem. Det stod även att vi skulle skriva tillbaka ifall man hade något att säga angående vad skolan sagt, ifall deras ord inte stämmer osv. Min pappa skrev. Dagen därpå kommer nya papper, att dem lagt ner. Innan det beräknade datumet och innan dem läst dem sista papperna som BADS om Innan de beräknade datumet DÅ de skulle avgöras egentligen. Asså jag förstår påriktigt inte hur de kan vara okej att fel behandla en människa, att de kan va okej att särbehandla mig. Varför är det alltid den fucking utsatta i alla lägen som ska behöva göra något åt saken?! De ska vara fucking tvärtom. Min pappa vart även han väldigt arg igår och ringde corren, idag ska han träffa en reporter och berätta. De är inte säkert de läggs upp på corren fast med möjlighet att de gör. #fucksverigessystem

Likes

Comments

Igår träffade jag min nya kontaktperson första gången ensam och ordentligt, var riktigt skönt då jag verkligen kände att jag var i behov att lätta på tyngd ifrån mina axlar. Vart som i gamla vanor ett besök till donken. Hon verkar riktigt bra tycker jag. Annars igår hände inget speciellt bra träffade nåra vänner men åkte hem tidigt.
Idag kom papper från skolstyrelsen tidigare än beräknat, dem har redan lagt ner utredning. Är så jävla arg. Sveriges fucking system är inte logiskt för fem fucking öre, ursäkta mina ordval men känns som allt bara raseras och går emot mig. Inget är bra just nu! Har inget att gå upp för på morgonen och ser ingen anledning till att ens le. Bara en jävla röra alltihop.

Likes

Comments

Vaknar med ångest, natten och dagen känns som en jävla kamp, klockan verkar ha stannat och dagen känns oändlig, lidande. Jag vill bara sova konstant så jag inte känner något, men det är omöjligt. Känner oro, känner mig stressad. Inget känns riktigt bra just nu, inget är bra just nu. Jag önska jag var lycklig, önskar mina vänner och min familj lycka. Jag borde tänka på mig själv så jag mår bra innan jag försöker få nån annan må bra, men mig själv är inte vad som ligger bland tankarna. Att tänka på mig själv räcker inte tiden till. Det är vad som kretsar runt mig som förändrar mitt mående, mår dem bra så mår jag bra, mår mina nära dåligt så mår jag dåligt. Gud är med dig, er. Ge aldrig upp hoppet även om de finns varenda anledning till att göra. Gör inte dumma val medvetet, jag vet att det är mörkt nu, men de kommer bli ljusare om du väljer gå på rätt väg, rätt håll. 

Likes

Comments

Längesen jag skrev något på bloggen. Känns som det hänt sjukt mycket som jag inte kommer orka dela med mig av. Lite som hänt sedan sist.. För nån månad sedan gjorde jag, min dåvarande kontaktperson och min pappa en anmälan till skolstyrelsen (tror de heter så) då skolan behandlat mig fel och hela händelsen kring övergreppet. För några dagar sedan kom svar från dem och ett beslut ska göras i juni ang vad som ska hända, ifall nåt kommer hända. Jag blir väldigt ledsen då de kom papper vad skolan anser dem gjort och att dem gjort så mycket för att jag ska få de så bra som möjligt. Nej, jag har blivit särbehandlad och fel behandlad om jag får säga det själv. Så jag hoppas verkligen jag får goda besked och att denna anmälan gör någon skillnad.
Ska även träffa min nya kontaktperson imorgon, träffat henne en stund tidigare förra veckan fast med pappa, pappas nya kontaktperson och pappas gamla kontaktperson. Men imorgon, eller IDAG kan man väl säga. Så ska vi träffas och prata lite mer. Hon verkar helt okej kan inte säga riktigt än vad jag tycker men inte fått några dåliga vibbar. Har som sagt hunnit hända mycket har även fyllt år osv men orkar inte skriva allt, tänkte mest göra en uppdatering och berätta att jag fortfarande är vid liv 😁 önska mig lycka till senare idag, godnatt💕

Likes

Comments

Be inte för att livet ska bli lättare,

Be för att du själv ska bli starkare