precis som jag så hade bloggen lite ''lov''. Veckan innan lovet var fruktansvärt hemskt, därav att jag inte bloggade någonting! Det är verkligen inte okej, så förlåt!! På lovet spenderade jag mest tid i min säng, framför min tv, kul.. Jag var även på emporia och gjorde bort med så mycket pengar! kan visa vad jag köpte i ett annat inlägg. Jag var också på konfaträff som var helt ''okej rolig'' Jag kan säga att lovet som helhet har varit helt okej, inte hänt så värst mycket!Likes

Comments

Uppdateringen har varit riktigt kass denna helgen, förlåt för det! Men jag har faktiskt inte haft någon tid alls. I fredags så åkte jag och Axie till Perstorp efter skolan där vi träffade Anton. Vi åkte hem vid 7 och sen mötte Agnes oss på stationen vid halv 8. Vi bestämde oss spontant att vi ändå skulle dra till Björket, det va helt galet, har fortfarande jätteont i vaderna.. kan knappt gå men kul var det verkligen!

Igår så var vi i stan igen och träffade Anton, tog det mest lugnt och pratade mest!

Imorse skulle jag och Axie egentligen till kyrkan men vi var alldeles för trötta så stannade hemma. Jag borde egentligen plugga till mitt alldeles för stora prov på tisdag men det har jag ingen ork till!Likes

Comments

Åh denna frukosten förtjänar vi efter en hård natt, med mycket dansande & skrikande!

Likes

Comments

Just nu är jag i skolan, jag ska snart ha lunch. Jag har precis haft fysik med Matilda & vi dissekerade ett koöga, äckligt!! Känns bra att ha lunch nu!

Likes

Comments

Tycker egentligen det är riktigt trist att blogga från datorn, det blir alltid från mobilen hehe men just idag när jag har som mest läxor har jag faktiskt satt mig vid en dator! Har inte gjort något speciellt idag.. vi slänger in ett tips, det blir SKITBRA!

På vintern blir min hud alltid jättetorr, då använder jag ett body butter från the body shop, jag tycker the body shops produkter är helt fantastiska men nackdelen med produkterna är att dom är så dyra.. jag som tonåring måste prioritera allt eftersom jag bara får 1050 kr/månad och det tycker jag är alldeles för lite. Men ett body butter ska man kunna unna sig haha! Body buttret återfuktar & gör hela kroppen SÅ mjuk! Min favorit till hösten/vintern är cocomania, den luktar kokos & lite åt chokladhållet! Helt underbar är den!Likes

Comments

Ni vet den känslan när man kommer hem från skolan, tar bort allt smink, sätter upp håret & tar på sig sköna kläder? Ja.. Den känslan är underbar. Idag var det extra skönt att komma hem eftersom jag har varit så trött hela dagen, börjar verkligen ta emot nu.. Snart är det äntligen lov, då ska jag bara sova, sova & sova!

Likes

Comments

Man märker verkligen att hösten är här när man vaknar & det fortfarande är mörkt! Idag har jag varit i skolan som vanligt, har mest bara vikarier så det har varit en helt okej skoldag! Om en timme ska jag till tandläkaren, vill verkligen inte.. Men nu ska jag fortsätta att fika!

Likes

Comments

Har suttit & läst bloggar hela kvällen, blev så sugen på att börja blogga igen efter all inspiration jag har fått så nu ska jag försöka igen! Har tagit bort publiceringen på alla mina gamla inlägg så nu börjar jag om från början!

Likes

Comments