Hej igen!

Jag saknar er så sjukt mycket! Vill att ni ska komma tillbaka till jorden! Jag tänker på er varje dag! Ni stor mig så nära! Varför lämnade ni mig? Vill att ni skulle leva för alltid!
Jag älskar er!
Jag ska tatuera in era namn när jag har pengar till det! Det ska ske!
Vi har både tråkiga minnen och super många fina minnen!
Kom tillbaka älskade gammelfarmor och gammalfarfar!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hejsan!

Jag måste skriva av mig lite!
Är så själva förbannad! Jag ska inte gå i 3an då jag inte kommer in då var jag på möte med skolan då sa de att de skulle fixa ett schema till mig då jag skulle jobba med tills skolans slut och jag var på det mötet för 7 veckor sedan ungefär och dom har inte fixat något schema ännu!
DEM KAN DRA ÅT HELVETE! VÄRLDENS SÄMSTA SKOLA! LÄNGTAR TILL SOMMAREN SÅ JAG SLIPPER EN ÄCKLIGA SKOLAN!
USCH SÄGER JAG BARA!
Men vi hörs!
Ha de! :)

Likes

Comments

hejsan!
Älskling! <3

Idag firar vi 2år! Som tiden har gått! Jag älskar dig! Det kommer alltid att vara du och jag! Jag är så glad att jag har dig! Du finns alltid där för mig och hjälper mig med allt! Vi kommer hålla ihop tills vi dör! Vi är gjorda för varandra! :* <3
Min underbara Markus, min blivande man!
Du gör mig lyckligare än någon annan kan! Kärleksförklaring till min älskade sambo!
Älskling, min kärlek till dig är brinnande het, du är verkligen den finaste jag vet!
Är så glad att jag fann en kille som du! <3
Mitt liv är ännu värdefullare nu! <3
Tillsammans med dig mår jag så bra! <3
En kille som du skulle alla ha! <3
I glädje och sorg finns du där för mig och jag för dig! <3
DU & JAG FÖR ALLTID! :* <3 <3
JAG ÄLSKAR DIG MIN UNDERBARA PRINS! :* <3 <3 <3 <3 

Vi hörs!
Ha De! 💜

Likes

Comments

Hej!
Idag är det fredag och vi har bara tagit det lugnt, vaknade vid 10 i 9 typ och fick upp och gav Diablo mat och sen gick vi en runda, jag la mig i sägen igen och kollade på sveriges yngsta mesterkok när jag hade kollat klart det så gjorde jag något att äta till mig själv och det blev havrefras med mjölk och socker och 2 mackor. Sen så la jag mig i sängen då jag var lite trött och vaknade igen vid 4 haha, ibland måste men få sova ut!
Ska berätta om vad vi gjorde igår med! jag och Diablo var ute och gick en lång promenad på 1,5 h och så klart var jag tvungen att ta några bilder på våran skönhet.  Snart ska jag gå nattis rundan med Diablo! ska bli skönt att gå kvällsrudan då han inte drar i kopplet när det är kväll :)
Vi hörs!
Ha De! :)

Likes

Comments

Hej igen! :)

När jag kom hem så pussade jag på mina underbara älsklingar. Ni är de bästa som finns älskar er sjukt mycket. När jag kom hem var jag hungrig så jag gjorde lite nudlar så jag inte orkade laga någon riktig mat då klockan var rätt mycket. Efter jag hade ätit gick jag ut med Diablo och det gillade han men vilken hund gillar inte att gå ut haha.

Vid sju tiden gick jag ut för att följa med Moa till kiosken så hon skulle köpa glass och en dricka och det gjorde jag med till mig och min älskling. Vi gick hem till mig och min sambo för att kolla på tv och ha det allmänt trevligt, vi kollade på något program på tvn som jag somnade till och ja jag somnade ifrån min kusin som var här men jag sa till henne att jag var sjukt trött då jag gick upp halv 6 på morgonen. Så hon gick hem och jag märkte inte det men hon blev inte sur iallafall och det är bra att hon förstod mig,

Jag vaknade igen vid 23.00 och somnade lite innan 21.00, och då undrar jag hur jg ska kunna sova i natt, men vi får se hur det går. Haha :p

Om sen stund ska jag gå ut med Diablo och träna lite på att gå lös, då det funkar bäst när de är mörkt ute, men vet inte varför haha han är väldigt speciell.

Och jag har en fråga som någon gärna får svara på! Diablo äter Doggy Orginal och dem har bytt desain på påsen men någon som vet om det bara ska finnas 12 kilos sen när den gamla påsarna är slut?

Men vi hörs!

Ha De :)

Likes

Comments

Hejsan idag är det tisdag!
Igår gick jag och la mig typ halv 3 eller något och jag dick upp halv 6 då jag skulle till tandläkaten. Jag åkte till Älmhult vid klockan 06.48. Nät jag satt på bussen var det jätte läskigt så jag satt med belte i bussen och det brukar jag inte göra!
När jag kom till Älmhult så gick jag till Ica Maxi för att handla ett par nya skor, men det blev lite mer en ett par skor,  bland annat deo till mig och min sambo och tvål så man luktar gott när man duschar. Jag gick där inne för mig själv i mina egna tankar för att fördriva tiden, men när jag gick där inne gick det så fort så jag fick gå lite fort till tandläkaren och det gick bra då jag bara hade ett hål, jag fick en ny tid för att laga hålet jag hade. Efter jag varit hos tandläkaren så gick jag till Netto för att handla nudlar men det blev så klart 2 saker till och det var sköljmedel och diskmedel. Och nu ligger jag hemma hos svärmor och svärfar och tar det lugnt. Fryser något fruktansvärt tror jag håller på att bli sjuk :(
men det får vi inte hoppas, nu ska jag bara kolla på tv och ta det lugnt sen får vi se vad jag ska göra när jag kommer hem. Jo så klart ska jag pussa på min älskade sambo.

Men vi hörs nästa gång!
Ha de :)

Likes

Comments

Hejsan!

Mitt namn är Mathilda och jag är 19 år och bor med min älskade sambo i en etta på 56 kvadrat med våran hund Diablo som är en Amstaff på 2 år. i en liten by i Småland. Det jag kommer skriva här är vad vi brukar göra på vardagarna och sen kommer massa bilder på oss och vår hund finnas här med. Då jag älskar att fotografera. Jag älskar att fota djur, människor, skog och natur m.m.

Men då hörs vi så länge!

Ha de :)


Likes

Comments