30 juli fylte storebror Didrik hele 2 år! Det er altså 2 år siden livet vårt ble snudd på hodet slik folk sa kom til å skje. Men ikke slik vi ønsket. Ikke fordi vi ble begrenset eller våken netter var et faktum. Isteden for å få med ungen vår hjem, så måtte vi etterlate gutten vår på sykehuset.


Vi måtte planlegge begravelse, siste antrekk, ta stilling til en rekke ting som ingen fortjener å ta stilling til.

Vår kjære første fødte gutt, du var så ønsket, så ventet og så vondt at du ikke fikk bli. Mamma og pappa savner deg og vi syntes det er like vondt som da vi fikk vite at du hadde forlatt oss. Smerten blir aldri borte, vi bare lærer å leve med den.


Vi skulle ha feiret med kake, ballonger , familie og venner isteden må mormor og lillebror besøke gravstedet ditt der du hviler en god søvn. Der du våker over oss som er her.


Gratulerer med dagen gutten min <3

Lillebror hadde veldig lyst til å ta flagget ditt, men det måtte pent stå. Veive i vinden og feire at du er du. Undre på hvem du hadde blitt og hvor du er.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Beklager for lite aktivitet her på bloggen eller generelt lite aktivitet på sosialemedier. Vi holder på med å flytte så halve livet vårt lever i pappesker, bagger, poser og gulvet? Det blir utrolig deilig å få litt mer på plass, enn det vi har akkurat nå. Men med en matros som mann som er borte 2-2 så blir det begrenset hva jeg får gjort med en 1 åring som krever sitt. Jeg er eier av 10 tommeltotter! Men når det er sagt, har jeg fått utfordret meg kraftig og jeg har failet og prøvd. Lært masse, så håper jeg kommer mer nevenyttig ut av det! Vi sier ofte øvelse gjør mester til barna, men følger vi det egentlig selv?Jeg fikk somlet meg til Ikea med ei venninne og Dexter, der ente det med en del pakker som måtte skrus sammen !Så kveldene har godt til å lese bruksanvisning og prøve meg frem. Har enda en del esker igjen, men jeg avventer til mannen kan hjelpe.  Håpe det ikke ender med skilsmisse( dumt det før man er gift i det hele tatt) 

Videre har vi malt som gærne og nye gulv blir lagt, så håper det blir så bra som jeg tror det blir! 

Vil dere se før og etter bilder samt fremgangsmåte for noen som kvier seg og også er eiere av flere tommeltotter? 


Likes

Comments

Nå nærmer det seg varmere tider og det kjenner jeg blir veldig godt! Trenger å kjenne at kroppen er god og varm , og klær ikke ødlegger gangen. Men i mellomtiden kan man kjøpe inn litt vår tøy slik at våren føleren kan bygge seg litt opp og man kan glede seg litt ekstra!


Dexters garderobe er klar for våren og alt er kjøpt hos www.lillemaja.no

Ta en titt du å!

Foresten et godt tips for alle som bor i sandefjord eller Larvik er å handle hos www.baransbeste.no , den lokale butikken har de fleste merker som denne fine tripp trapp stolen og new born setet! Ta en titt innom om du er i nærheten.

Likes

Comments

Oldemor Mette, 1 av 5 oldemødre lille gutt er så heldig å ha, hadde bursdag på mandag og det måtte så klart feires. Er så stats med bursdag og da må så klart Dexter pynte seg. jeg syntes det er viktig at gullet holder seg varmt dermed pyntes han med ull 🐏

Oldemor syntes det var stor stas å få besøk av olderbarnet sitt og sammen koste de seg veldig! Utrolig Takknemmelig for at vi har så mange fine mennesker av en familie i livet vårt. Ta vare på hverandre!

Likes

Comments

Kjære Didrik selv om du måtte gå så alt for tidlig satte du dype spor , både gode og vonde. Alle kveldene pappa og mamma bare lå å så på at du tok saltoer i magen, hikkingen og ikke minst de harde sparkene. Alt virket så riktig og fint. Men brått skulle verden snu og knuses i 1000 knas. Fra å ikke være redd for å føde, til panikk angsten jeg fikk av å måtte føde deg som alt hadde forlatt oss. Ja det er det vondeste jeg har opplevd.

Du satte oss på plass. Du gjorde at vi begynte å sette pris på familie og venner på en helt annen måte. Nå brukte vi ikke lengre energi på å være venner med noen som kun tok og ikke ga. Og det var det dessverre mange av. Mange som latet som alt var bra og det ble ikke bedre da jeg ble gravid med lillebror for da ordnet det seg liksom . Ingen ting var i orden. Jeg skulle være glad, samtidig som jeg var livredd og savnet etter en tidsmaskin var aldri større.

Du er min sønn samme hva andre sier og mener. Jeg savner deg og tenker på deg hver dag. Du skulle vært 1 år og 4 måneder. Du skulle løpt rundt og herjet med lillebror. Men slik ble det ikke. Jeg håper du kan passe godt på lillebror og du kan se at vi elsker deg. Mamma klandrer seg selv hver dag.

Likes

Comments

Nummer 1 :
Jeg er ganske spesiell når det gjelder søvn, for jeg kan godt sovne på sofaen , men med engang jeg kommer i sengen blir jeg lysvåken: ligger å ser rundt meg og tankene stormer. Og eneste måten jeg får sove og da sovner jeg på minuttet. Jeg må sette på mot i brystet, den gamle serien fra 90-tallet. Jeg hører introen og jeg er langt borte i drømmeland.

Nummer 2 :
Jeg kan gå opp til to dager uten mat og egentlig ikke merke til at jeg har droppet maten heller. Mens andre dager kan jeg spise to middager .. så dette er noe jeg bevist jobber med ettersom jeg ikke vil at Dexter skal legge til seg samme uvane og jeg ønsker å ha koselig familiemiddag klokken 4 hver dag.

Nummer 3:
Jeg kjenner pulsen stige betraktelig når ukjente nummer ringer meg. Jeg må faktisk trekke pusten en ekstra gang før jeg tar telefonen. Og om jeg slipper å ta telefoner og heller er et e-post alternativ så anvender jeg meg av det!

Likes

Comments

Idag strålte solen og vinden hadde løyet så vi kledde på oss ( noe jeg syntes er vanskelig, ettersom det ofte blir for varmt eller for kaldt). Men ihvertfall så kledde vi på oss, for å ta en deilig trilletur ute i deg nydelige været.

Lille gutt sover så godt i vognen sin og mor for trimmet bort de ekstra gravidkiloene som har sneket seg på gjennom to tette graviditeter.

Dexter har på slik et nydelig strikk som ekstra oldemor har strikket til han!

Hva kler du på barna dine , når de skal sove i vognen ?

Likes

Comments

Da var fredagen her igjen og er siste helgen før mannen drar på sjøen. Vi som familie har tatt tradisjonen videre med å ha taco hver fredag. Vi prøver ut ulike varianter , men tradisjonell er den største favoritten.

Men tilbake til overskriften, Dexter tok en utvidet hørseltest på onsdag (alt var normalt) men etter den korte testen på 15 minutter , så har han vært utrolig sliten. Han blir utrolig sliten av alle inntrykkene og de fremmende personene som skal holde på med han. Slik at helgen skal brukes godt for å komme seg oven på igjen før nye uker ruller og går.

Når ting ikke er helt greit, når man er så sliten at man ikke finner roen, er det god å ha en mamma å ligge på. Og like så pleier det mamma hjertet som trenger litt pleie.

Ønsker alle en riktig god helg ❤️

Likes

Comments

Idag er lille sjarmøren min rukket å bli 2 måneder og jeg føler at det ikke har godt mer enn 2 uker. Men slik er vel baby tiden, den blir slukt opp av alt rundt. Og når vi i tillegg er inn og ut av sykehus, helsestasjon og fysioterapeut, ja da får tiden. Han har hatt stor fremskutt siden fødsel, men jeg klarer ikke helt å huske hva han har lært og hva har han kunnet hele veien.


Dexter må videre opp i vekt , men han har tatt igjen fødselsvekten sin med 1 kilo og 1,3 kg mer enn der laveste han var på. Dermed dokumenterer jeg godt hva han spiser til hvert måltid slik at man kan holde øye med mat inntaket og hvor mye eventuelt han må øke.

Idag skal vi besøke gamle klassen min og ellers bare slappe av og kose masse. Dette var en kjedelig og rask oppdatering, men jeg har flere innlegg på lur. Jeg har som sagt ikke all verdens tid og når han først er våken så bruker vi det godt sammen. Jeg syntes det er utrolig viktig med godt samspill og mener bestemt at vi utvikler oss sammen og blir kjent på en bedre måte.

Ønsker alle en riktig god helg og håper dere vil følge med videre!

Likes

Comments

Nå er det snart 13 måneder siden min lille Didrik måtte forlate oss før han i det hele tatt hadde kommet. Jeg husker dagen som om det var I går. Jeg skulle gjort alt for å gå tilbake i tid. Jeg skulle ha Grini meg til keisersnitt, så jeg slapp å gå over termin og oppleve at gutten min ble kvelt av sin egen navlesnor på vei ned i bekkenet.

Hele verdenen sto stille og eneste legen klarte å hutre fem var "det er ikke en statistikk man ønsker å være en del av"


Jeg har valgt å være åpen om hva som hendte 30.juli 2015, men jeg har aldri klart å finne ord for sorgen som tok oss. Har ikke funnet ut hvordan jeg kan fortelle historien min om hvordan dagen endte slik den gjorde. For jeg bærer for mye skyld, selv om jeg vet hvor fort kveling skjer så klandrer jeg meg selv vær eneste dag og det kommer jeg til å gjøre resten av mitt liv.

Målet mitt for 2017 er å kunne klare å sette ord og fortelle historien min. Hvordan jeg opplevde torsdag 30 juli 2015. Hvordan livet mitt ble dratt videre og hvordan jeg har det nå.

Lille gull, håper du vet at mamma elsker deg. At du var høy ønsket og dypt savnet.

Likes

Comments