Då sitter man på bussen igen, denna gång på väg mot Kristianstad.
På dom flesta medier så är Vikings slagna på förhand och det finns ingen "kunnig" som tror på Nybro seger. Jag höjer härmed ett varningens finger, Vikings kommer inte att lägga sig utan strid.
Med rätt attityd i inställningen och att jobbet gör i 60 minuter, finns risk att dom som vet får äta upp detta.
Jag kanske är lite kaxig men jag tror på mitt lag och hoppas att vi vänder hemåt med minst 1 poäng.

Med rätt attityd så kan man försätta berg. Go Vikings!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Veckans matrialarlirare blir Rasmus Djerf. Rasmus har haft några säsonger i Vikings och har alltid bidragit till spelet på ett bra sätt. Det har gått lite trögt för honom i målskyttet, men tack vare sitt jobb och tjurighet på isen ser det ut som att denna säsong kommer bli riktigt bra för Rasmus och dessutom har målskyttet börjat lossna. Rasmus kan komma att bli en av dom avgörande länkarna för Vikings mål om allettan. Go Vikings!!

Likes

Comments

Vi rullar så sakta mot Kungsbacka och dom flesta sover så här halvvägs. Själv sitter jag i tankar om vad som ger ett lag framgång, ett lag kan ösa på med spelare som har digra meritlistor men ändå inte nå den framgång man väntar sig.
Ett lag måste vara ett lag där alla drar mot ett mål och där alla respekterar varandra, kan man skapa denna atmosfär i klubben har man något stort på gång, det är då David kan fälla Goliat.
Denna säsong tycker jag att Vikings verkligen har hittat någonting åt detta hållet. Det finns en trygghet över hela linjen och ett bra samspel mellan laget och alla runt omkring, ingen är viktigare än någon annan och alla hör ihop.
Jag tror att det är dessa delar som vi nu skördar frukterna av, och om allt håller och vill sig väl så kan årets Nybro Vikings utföra stordåd, som kan räcka hur långt som helst.

Nä nu ska denna matrialare ta sig en tupplur innan allvaret börjar och jakten på 3 poäng går vidare. Go Vikings!!

Likes

Comments

Nu så här på lördagskvällen har man varit och hämtat lite hemjobb inför matchen mot Hanhals imorgon. Som materialare finns det alltid något att göra, ett av dom många momenten är lagning av utrustning.
Lördagskvällens underhållning blir således att laga damasker och lite Shl hockey på tv. Sämre kan man ha det. 😊

Imorgon blir det fullt ös redan från kl 07.00 med förberedelser inför spelarnas värmning och packande av utrustning innan det blir avresa mot Västkusten. Känner mig lyckligt lottad över att få vara med på denna resa genom hockeyettan tillsammans med laget och Christoffer Bernhardsson som är den andra materialaren i gänget.
Mot nya segrar och 3 poäng. Go Vikings!!

Likes

Comments

Jag tänkte att här i materialarbloggen lyfta fram en spelare i veckan som förtjänar det där lilla extra berömmet i Nybro Vikings.

Denna vecka är det Robin Wengdahl som är den spelaren. Robin kom tillbaka till Nybro efter en utflykt till Varberg, klubben drabbades av problem ekonomiskt och han sökte sig tillbaka till Nybro och inte har han gjort oss besvikna heller.
Robin är kanske inte den där poängsprutan men vilket jobb han gör för laget match efter match, han jobbar otroligt hårt och är som jag ser det en äkta lagspelare som varje hockeylag skulle älska att ha i laget.
Några passningspoäng har det blivit och rätt va det är kommer målen att ramla in också.

Robin blir veckans materialarlirare för hans fina jobb på isen och för laget. Go Vikings!!

Likes

Comments

Ny viktig och tung seger för våra Vikingar, tyvärr kunde jag inte vara med och fick följa matchen från sjuksängen.

Är stolt över "mina" boys, dom gjorde verkligen det som krävdes av dom och dom avgjorde matchen redan i första perioden med tre mycket vackra mål på ett inte alltför stabilt Tranåsförsvar.

Nu laddar vi för match mot Hanhals Kings på Söndag en ny bekantskap i serien och en ny utmaning.

Go Vikings!!

Likes

Comments