chokladtryffel.. med gott samvete!

DESSERT

YEEES. Du läste rätt; gott samvete!

När jag var yngre skulle jag aldrig köpa en chokladkaka. Men nu har jag heeelt fattat grejen med choklad, speciellt tillsammans med mitt kaffe-på-maten! Här bjussar jag på (enligt mig) den godaste CHOKLADTRYFFELN att ha till kaffet, saften eller bara som den är. Endast TVÅ ingredienser + smaksättning.

  • 1 mogen avokado
  • 100 g mörk choklad // sea salt
  • vaniljpulver alt. vaniljsocker
  • kakao att rullar tryfflarna i

Mosa avokadon med en gaffel. Smält chokladen över ett vattenbad. Blanda ihop avokadon och den smälta chokladen tillsammans med lite vaniljpulver. Ställ in i frysen i ca 15 min. Ta sedan ut krämen och rullar till små bollar, sedan också i kakao. Tadaaa! Jag förvarar mina i frysen och tar fram lite innan de är dags att äta dem. 

Jag vet, det låter orimligt att de är goda, men dem är magiska! T E S T A !



Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229