20!

OM MIG

Tjabba! Jag är såå nyfiken på vilka det egentligen är som läser min blogg, vilka det är som testar mina recept & som tycker att vissa saker kanske suger här inne. För allt tycker ni ju inte är gott även om jag tycker det. Ropa gärna hej genom att kommentera, då blir jag glad!! Här kommer lite roliga frågor som jag svarat på. Du kanske inte lär känna mig på djupet, men lite basfakta i alla fall. Haha. Håll tillgodo!

1. Om du hade fått en dotter nu, vad hade du döpt henne till?
Line!!! Hur fint?

2. Vilken är din favoritlåt?

https://www.youtube.com/watch?v=3JZ4pnNtyxQ (det går inte länka idag)
När jag hör denna låten börjar först tårna dansa, sen axlarna, sen diggar huvudet & sen kan man inte stå still. Haha, ÄÄÄLSKAR DEN!

3. Har du tatueringar?
Ja, tyvärr. Har en apful på handleden som jag ångrade 10 min efter jag gjorde den. Heeeeelt idiotiskt! Det står ”Faith” men det är det ingen som ser att det står, hahaha. Gjorde den i LA när jag var där med två tjejkompisar, så får tänka tillbaka på alla goa minnen istället för att bara se att den är ful!

4. Har du bra självförtroende?

Absolut! Det var en som frågade mig förra veckan vart jag fått mitt självförtroende ifrån. -Mamma, svarade jag då. Mina föräldrar har alltid peppat mig & lagt en bra grund för att tycka bra om sig själv. Försöker göra samma med mina kids. MEN, jag kan också skämmas så otroligt mycket över mig själv!! Jag pratat ofta innan jag tänker vilket är sååå dumt & pinsamt! Haha. Usch!

4. Nämn tre saker på din att-göra-lista?

TRE?! Jag har tusen. Allt från att städa skafferiet till att bygga en garderob. Eller det sista står egentligen på min mans to-dolista men jag måste påminna honom.. Haha!

2. Vart skulle du vilja vara just nu?

I Laguna beach i Kalifornien!!!! En av de härligaste platserna jag varit på.

5. Beskriv ditt drömutseende.
Utstrålning gör alla människor snygga!

6. Vilken är din favoritmat?

Utan tvekan detta, såååååå galet gott!! https://nouw.com/matochmarang/vietnamesiska-varrullar-36267312 (går inte länka idag)

7. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?
Ja, men dom är ju skitfula så egentligen är det rätt onödigt.. Ligger i en låda i källaren.

8. Är du nöjd med din profilbild på Facebook?

Självklart! Det är från en av de lyckligaste dagarna i mitt liv, min bästis bröllop. Vi hade precis fått vår första dotter. Det var en stekhet sommardag och de gifte sig vid en sjö. God mat, häng med mina bästa personer & dans natten lång. Min svåger Philip gillar inte att dansa så han höll Lykke hela tiden så mamman kunde skaka rumpa!!! Fatta lyckan!

9. Vad väljer du, godis eller chips?
Godis. Lakrits. Saltsaltsalt.

10. Har du gråtit någon gång utan anledning?

Eehhh jaaa! Typ tusen miljoner gånger. Ibland säger jag till Joel ”nu måste jag bara gråta lite” och så gör jag det. Sen är det bra!

11. Hur uppvaktar man dig?

Man gör mig en tjänst. Hjälper mig, sätter upp en hylla, dammsuger min bil, skottar snö.. Då blir jag såååå kär! Låter ju helt sjukt men jag blir jätteglad av sånt.

Detta kan man kalla för en tjänst, täcka mig så jag slipper få ris på mig ;)

12. Din absolut sämsta egenskap?
Jag är otroligt otålig. Pallar inte att vänta, allt ska gå i ett kick. Ni kan ju bara tänka er hur det är att leva med mig.

13. Kan man vara vän med sitt ex?

Ja, det tror jag absolut. Sen vet jag inte hur nyttigt det är. Om man har barn ihop så tycker jag absolut att man ska försöka vara vänner. Annars kan det kvitta.

14. Har du kysst en kompis?

Nej! Men en puss med hårda läppar, hahah! Det får räcka.

15. Hade du kunnat ha distansförhållande?

Nej, det hade varit jobbigt. Vardagen är sjukt viktig för mig, att dela både måndag morgon & lördagkväll!

17. Hur lång är du?
170 cm typ

18. En vacker person?
Jag älskar när personligheten lyser igenom, det är skönhet för mig. Om du är snygg men dryg kan det kvitta. En person som verkar riktigt skön och är riktigt
vacker är Lyndie Irons!!

19. Bäst just nu?

Att Joel är nötallergiker, betyder att hela påsen med naturgodis som står jämte mig är bara MIN! Haha.

20. Bästa beslutet du har gjort i år?

Startat Mat&Maräng sååååklart!!! Många frågar hur jag hinner, orkar & vill hålla på med detta. JAG ÄLSKAR DET. Älskar mat, älskar respons från er & att få vara kreativ. PUSS & TACK för ni gjorde detta året sååååå galet bra!!

Hepp, ha en för himla härlig helg!


/Alex

Gillar

Kommentarer

Mia
Mia,
Tur för oss att du äääälskar att blogga, du har den absolut coolaste matbloggen!!!!!!! Mia
MatochMarang
MatochMarang,
Du är underbar! Tack bästa Mia <3 nouw.com/matochmarang
Sofia
Sofia,
Och jag följer dig gärna! Känner mig sååå glad över dig och din fina familj! Jag har aldrig älskat att laga mat så jag är mer än tacksam för alla dina tips.
Du vet att du har en egen liten plats i mitt hjärt, det har alla barn som jag haft på förskolan. Kram från "dagisfröken"
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229