Fredagen’s tur gikk til Mefjellet😃

Hei på dere😃

Lise sendte mld om jeg ville bli med på tur til Sperrenakken som ligger på Ellingsøya like utenfor Ålesund. Jeg sa ja til det men så ombestemte Lise seg pga værmeldingen å ville inn til meg istedenfor, samt gå på Mefjellet. Var litt usikker om det var for tidlig å gå dit mtp betennelsen i hoften/lysken men jeg tok sjansen.

Været ble ikke som varslet men det var god temperatur. Etterhvert som vi nærmet oss toppen på 1100m.o.h. måtte vi kle oss mer oventil. Som dere ser på bildene taler sveisen for seg😅

Mefjellet er mest kjent for sitt bakkeløp. Dette starter fra kaien og de løper altså helt opp på toppen… må være ei egen interesse for dette. Er bokstavelig talt rett opp😂

Vi startet fra Nysetra og utsikten var upåklagelig😍😍😍

På toppen føles det ut som en er på Norges tak, en ser utrolig langt og det er så utrolig flott. Anbefaler dere turen men husk å parkere på Hauge. En må ha tillatelse til å kjøre opp Til Nysetra.


Vi hadde tenkt oss til Eggjevatnet å bade men slo det fra oss. Veldig fint å gå dit men vi kjente begge to at grenser vår var nådd.

En utrolig fin topptur! Ble en del smerter etterpå og lørdagen men sånn er det å være kroniker

Liker

Kommentarer

Related posts