Vi börjar direkt med att ge kritik!

I lördags åt jag på Vigårda i MOOD-gallerian på kvällen med några goda vänner. När jag skulle betala ville jag helst betala kontant men då blev han i kassan lite sur och sa att dom inte tar emot kontanter och eftersom jag inte hade med mitt kort fick min vän flika in och betala åt mig. Men annars var det en väldigt positiv personal. Det var mycket folk och jag och mina vänner fick leta plats i ca 5 minuter. Till slut blev det att vi fick sitta på en rad mot fönstret och inte vid ett större bord vi ville ha.

Maten var helt okej. Jag tog en Cheddar/bacon burgare och köttet var verkligen för rosa för min smak personligen tycker jag att det ska vara en liten kärna i mitten det ska inte vara direkt när man skär i den. Deras egna "Vigårda"-sås har jag verkligen ingen aning om vad det var för något eller vad den innehöll, det stod ingenting där man tog den eller på deras hemsida eller på förpackningen. Jag tog ungefär en knivsudd av den för jag vågade inte ta mycket av den! Deras pommes frites smakade väldigt mycket frityrolja och det var för mycket salt i min smak.

Några av mina vänner skulle på toa men de gick fort tills dom var tillbaka och det visade sig vara stopp och översvämning på toaletten. Toaletten är väldigt viktig att hålla fräsch med tanke på hygienen.

Nedan ser ni några bilder från besöket!

Likes

Comments