Hej alle læsere <3

I forgårs blev jeg genforenet med verdens bedste veninde Thea , som havde været i spanien i 2 uger, OG TRO MIG MIT SAVN TIL HENDE VAR STORT!

Hun kom cyklende hjem til mig med min kuffert i armene som hun havde lånt som håndbagage.

Da hun stod af cyklen, løb vi mod hinanden, og vi gav hinanden den største krammer, det var som om, vi ikke havde set hinanden i flere år!, men WOW hvor var det fedt endelig at blive genforenet igen <3

Imellemtiden gik vi indenfor, og fik en god snak om alt fra hendes ferie - til drenge, det var SÅ hyggeligt! Senere på dagen tog vi lige et smut i netto for at købe aftensmad, da mine forældre var nede i byen, for at se treatleren og de havde spist dernede. Vi købte ind til nogle rigtig lækre toast, og fordi vi gerne lige ville være lidt sunde, købte vi ind til "Sund" smoothie og ellers bare nogle snacks ;))

Da vi kom hjem gik vi igang med maden hvor vi bagefter ville anrette det i kælderen. Det smagte vildt godt både toasten og smoothien ;))

Ellers havde vi bare en rigtig hyggelig dag, hvor vi både fik grint og snakket en masse om alt fra Page four til kærlighed


Håber at i nød at læse dette indlæg <3
Matilde Lykkegaard 

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

1 Outfit 

Hoodie: Zalando - 185 kr

Mom Jeans: Topshop - 80 kr

Fila sko: Barneys - 750 kr

Daniel Wellington Ur - Daniel Wellington - 1.095 kr

Hoops Earrings - Claires - 34 kr

Jeg har valgt det her Outfit, fordi at jeg synes, at det er meget basic, samtidigt med at det er pang, og at det ligesom har sommerlige farver.

Outfit 2 

Hoodie: Pretty little thing - 225 kr

Mom Jenas- H&M - 250 kr

Denim jakke- Holister - 440 kr

Hoop Earrings - Claires - 34 kr

Puma sneakers - Topshop - 605 kr

Jeg har valgt det her outfit, fordi at jeg synes, at det er meget nice, og jeg elsker at den er sådan lidt ripped og basic samtidigt.

Outfit 3 

Champion sweatshirt: Endclothing - 1.210 kr

Denim Nederdel: Topshop- 315 kr

Hoop Earrings- Claires - 34 kr

Vans old school: Zappos - 375 kr

Jeg har valgt dette outfit, fordi at jeg synes, det passer mega godt sammen, og at det er sådan meget afslappet og chilleren.


Outfit 4

Fila Hoodie: Nordstrom - 440 kr

Sorte jeans- Nordstrom - 310 kr

Fila sneakers: Barney - 750 kr

Jeg har valgt dette outfit, fordi at det osgå er mega chilleren med en oversized hoodie, som man både kan have på til afslapning eller som fest tøjHåber at du nød at læse dette indlæg <3 
Matilde Lykkegaard 

Likes

Comments

1: The Hills
2: Friends 
3: Like me better
4: Pleas Don´t lie
5: Bedere end din eks 
Håber at i nød at læse dette indlæg <3 
Matilde Lykkegaard

Likes

Comments

Hej alle søde læsere <3

Jeg håber, at du har haft en god dag og at du vil nyde at læse dette indlæg <3

Kan ligeså tydeligt huske da vi sad i flyvemaskinen og var på vej imod USA. Det var dog lidt kedeligt bare at sidde i en flyvemaskine i 10 timer, men de gik, da jeg bare kunne fokusere på, at man fik en god oplevelse, når man var landet. Vi landede i Chicago hvor vi direkte hentede den bil som vi havde lejet og kørte til Cleveland hvor brylluppet skulle afholdes nogle dage efter.

Bryllupper varer i USA typisk i 3 dage altså Fredag, lørdag og Søndag ;))

Fredag - Rehearsal dinner som brudens forældre arrangerer

Lørdag - Selve brylluppet

Søndag- Farewell Brunch som brudgommens forældre arrangerer

Rehearsal dinner:

Rehearsal dinner foregår ligesom en "Familie fødselsdag" hvor de tætteste bliver inviteret. Det blev afholdt på brudgommens forældres øl fabrik, hvor vi fik noget rigtig lækkert mad, og børnene kunne bare lege, imens der musik og de voksne snakkede og drak drinks. Det var vildt hyggeligt! Jeg så også min rigtig gode veninde, som jeg ikke havde set i 2 år, som jeg havde savnet vold meget!

Selve Brylluppet:

Bryllupper i USA foregår næsten ligesom som det vises på film! Det her bryllup blev afholdt på et hotel/ restaurant ved "Lake-Erie" Cleveland, Ohio. Da vi kom, var der Velkomstdrink og små mad hapser. Det var vildt hyggeligt, med en masse mennesker man kunne snakke med. Selve vielsen blev afholdt udenfor, med udsigt udover "Lake- Erie" det var vildt smukt! WOW!

I USA varer et bryllup max 10 min. Man synger hverken sange, eller skal høre på en præst som fortæller! Faktisk er der slet ikke en præst, men forholdsvist tit en af ens venner, som har "taget et kursus" Staten til at være "Præst" til selve ceremonien. Bagefter blev vi ført ind i et telt som var meget flot pyntet op, med lysekroner, hvide lagner, hvide duge og en masse glitter. Det var vildt flot! Først fik vi en masse lækker mad til forret, og bagefter noget kød og kartofler, og til dessert en rigtig skøn islagkage! Det smagte SÅ godt altsammen!! Og det var bare en uforglemmelig dag! Alle dansede og havde det sjovt, så der var fest hele natten! Jeg tror bestemt, at den dag har været en af de bedste i mit liv! Det var SÅ hyggeligt.

Farewell Brunch:

Farewell Brunch var også vildt hyggeligt! Vi kom hjem til brudgommens forældres hus, som lå i et meget dyrt villa kvarter. Deres hus var SÅ flot! Altså WOW! Da vi kom hjem til dem, skulle vi spise en rigtig lækker amerikansk brunch, hvor der var alt, hvad man havde lyst til. Bla. Tærte, frugt, brød osv det smagte SÅ godt! Vi sad rundt omkring i huset, og snakkede (Selfølgelig på engelsk ;)) Det var vildt hyggeligt, og det vil være en oplevelse som jeg altid ville kunne huske!

Efter de 3 dage blev vi i USA i 1,5 uge, hvor vi bla. tog til Chicago, Michigan, Canada og en masse andre stater. Det har seriøst været en af de bedste oplevelser i mit liv, og noget som jeg altid ville kunne huske <3


Jeg håber at i nød at læse dette indlæg <3 
Matilde Lykkegaard

Likes

Comments