Hey bloggen!

Jeg er lige kommet hjem fra skiferie igår aftes. Jeg var i Wagrain, Østrig, med nogle af vores venner. Vi tog af sted fredag aften, og var der lørdag formiddag, hvor vi fik lejet ski osv. Vi boede nede i byen tæt på pisten, hvilket var vildt fedt. Jeg elsker virkelig skiferie, det er mega hyggeligt. Jeg har selv stået på ski, lige siden jeg var 5 år gammel. Det er noget af det sjoveste, jeg laver med min familie. Det hyggeligste af det vi laver, er nok at vi spiller kort. Jeg elsker at spille kort, man kan snakke og grine imens, det er bare virkelig hyggeligt. Men ellers har jeg bare stået på ski, og haft en god tid. Jeg håber at i har haft en god ferie!

Kyss

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Hey bloggen!

Okay, jeg starter en blog!

Det er mega fedt, og jeg glæder mig så meget til at blogging.

Jeg hedder Matilde, jeg er 13 år og bor i Aarhus. Jeg går i folkeskole i 7. Klasse. Jeg elsker at være sammen med mine vennerne, hvor vi laver nogle mærkelige og sjove ting sammen - vi har det altid mega grineren. Jeg elsker at tilbringe tid i Aarhus med mine venner og en god kop kaffe.

Jeg startede denne her blog fordi, at jeg synes det er mega spændende, og jeg gælder mig så meget til at udforske denne platform. Jeg elsker, at man bare kan skrive og lægge et indlæg op på en anderledes måde.

Jeg vil give jer et indblik i mit liv og en masse inspiration. Jeg vil vise jer mine yndlinge items, produkter og andre mulige cool ting. Så følg bare med!

Kyss

Likes

Comments