Mat

​Recept: 

1st banan, 2dl blåbär, 1 msk jordnötssmör, 2dl osötad mandelmjölk!

Blanda ihop allt med en mixer och servera med valfri topping! Min favorit är att lägga på lite extra chia & linfrön så är det en toppenstart på dagen för hela kroppen!! :) 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Träning

Lite bilder från EM, bra motivation att se tillbaka till ;)​

Godmorgon! 

Klockan är drygt 9.00 och ska nu äta en ordentlig matchfrukost, lutar åt (min personliga favorit) havregrynsgröt och knäckebröd med ost till det! Sen ska jag nog ta mig en liten promenad genom staden med hög musik i öronen, sjukt bra matchtagg enligt mig då. Vi samlas först klockan 12.00 för att gemensamt åka ner till Helsingborg där Eskilsminne står som motståndare. Blir nog en rätt tuff match men Matchstart 15.00 för er som har vägarna förbi Helsingborg ;)

Uppdaterar efteråt hur det gick, pussar!

Likes

Comments

Hej blogg???

Mittt namn är Matilde Abrahamsson. Jag är 17 år och snart fyllda 18 (i Augusti!!), till hösten börjar jag mitt studentår på Sannarpsskolan i Halmstad där jag läser Natur. För tillfället har jag alltså mitt sista sommarlov, vilket enligt mig är helt sjukt? Just därför tänkte jag att en blogg kan vara ett roligt sätt att både dela med mig och minnas denna tiden då det faktiskt händer så himla mycket!! För övrigt spelar jag en hel del tid på fotbollsplanen samt med mina vänner. Om drygt en vecka åker jag och några av mina närmsta tjejkompisar på (sol)semester till Rhodos, ska bli så skönt att lämna Sverige och äntligen få sola och bada lite. Lovar, ska hålla er uppdaterade ;)

Idag är det ju Midsommardagen som många firar rejält, för mig blir det en lugn kväll då jag har match imorgon mot Eskilsminne. Hoppas alla får en underbar kväll, pussar!


Likes

Comments