Det här är nog största anledningen till att jag inte bloggat så mycket på senaste. All min tid har jag lagt ner på min pojkvän. Bättre kille finns inte, jag är så stolt över mig själv att jag träffat en så fin kille som han.
Jag älskar dig ❤

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ett krossat hjärta. Det är olycklig kärlek. Vi alla har varit där någon gång & om inte så kommer man vara där någon gång. Det gör ont att älska men ännu med ont att inte få känslorna bekräftade & kärleken besvarad. Det är som att leva i en död värld, att sitta själv i mörkret. Den gråa verkligheten. Dina tankar är smittade, du kommer aldrig komma ifrån dem. Du kan inte välja vad du tänker, du kan inte komma ifrån vad du tänker. Du kan inte kontrollera hur den personen dyker upp i tankarna hela tiden. Oavsett om du försöker blunda eller tänka dig bort ifrån vart du är nu så känns det som att personen fortfarande är precis bakom dina ögonlock. Allt du hör & allt du ser är den personen & rösten personen har. Du drömmer dig bort, vart du än hamnar så kommer personen vara där. Du drömmer om alla ord du aldrig fick höra av personen. Det känns som du har tusen knivar i bröstet, du tappar andan. Kärleken är så stark att den fortsätter slå hårdare & hårdare men egentligen är ditt hjärta brustet på mitten. Du tappar andan, men du fortsätter andas. Även om allt du känner borde brunnit upp så fortsätter det brinna & brinna bara av tankern på personen. Du känner dig så tung, så tung att du inte orkar röra på dig. Du känner dig förlamad. Det ända som kan få dig levande igen är den där personen. Du känner dig död, det ända som kan få dig att känna dig levande är så länge du drömmer dig bort med den där personen. De där drömmarna, som du bara önskar kunde vara verkligheter. Men när du vaknar från drömmer & märker att det aldrig kommer bli verklighet längre. Nej. Du är död. Igen. & igen. & igen.
Du känner dig värdelös. Du känner att du gjort bort dig. Om du bara kunde spola tillbaka tiden & göra om allt det där. Du drömmer dig bort till den tiden där allt gick fel & tänker "tänkt om" då du kan göra allt annorlunda. Hur skulle det vara då? Du klandrar dig själv. Du har gjort fel. Allt är ditt fel. Du kan inte berätta för någon, men du kan inte bära på allt själv. Du kan inte ge personen en kärleksförklaring för då känner du dig dum. Men sväljer du orden & låter de bli osagda har du dödat dig själv. Du vet att det inte går längre, du vet att personen inte kan eller vill. Men ändå fortsätter du längta efter personen. Du försöker kväva känslan. Den dödar dig. Du frågar dig hur kan det kännas så rätt när personen är så fel? Hur ska jag göra nu? Vad gör jag? Vad händer? Du försöker kväva känslor & tro att du inbillar dig. Detta händer inte. Men den ända du försöker övertala är dig själv. Du hatar dig för att du lät dig falla för en så fel person, att du inte får vara med personen, men du vill, du önskar, du drömmer & du gör allt du kan. Det kittlar men det bränns samtidigt, knivar i hjärtat. Du tappar andan, du är förlamad. Du känner dig död, men själen lever. Kärleken får dig att känna dig levande men den gör så himla ont. Ibland dödar den dig.

Du bär på en hemlighet som ingen i hela världen vet om.

Likes

Comments

Dessa dagar sedan sist har varit bra men också dåliga. Riktigt mycket tankar som yr omkring i mitt huvud & jag kan liksom aldrig få dem på plats.. så mycket oklarheter & så mycket oroligheter. Så mycket tankar, så mycket känslor & jag vet inte hur jag ska få det på plats. Det känns som jag har svårt att hitta mig själv. Jag känner mig så förvirrad, det är som att hjärnan säger en sak men hjärtat en helt annan sak & så är det hela tiden nu.. det känns som jag inte kan samarbeta med mig själv. Jag måste hitta mig, få mig på plats.
Så många som finns vid min sida & som visar att de bryr sig, guldvärt för mig ❤️ ni behövs så mycket!

Likes

Comments

Bestod utav en massa härliga människor!
Min fina Jospehine fyller snart år & såklart behövdes de firas🎉 jag hade en jättehärlig fredag & jag hoppas Jospehine också tyckte det var superkul, det tror jag!

Josephine kom hem till mig vid kl 14.00 i fredags & så började vi fixa massor, städa, duka fram, fixa musik osv! Runt kl 21 började folk komma & vi hade hur kul som helst, massa dans, spel, prat & en hel del god dricka & massa snacks!

Likes

Comments

Världens bästa bror har fyllt 20 år i helgen!! Så himla braaa!! Nu är han halvvägs till 40!
I lördags hade han 20 års fest & jag fick såklart vara med 💁🏼 vi hade hur kul som helst!!

I söndags tog jag det bara lugnt, jag tränade & sedan var jag ute & åt med en kompis på kvällen!

Likes

Comments

Helgen har ju bara varit för bra!! Jag har umgåtts med riktigt härliga kompisar både fredag & lördag! Josephine är ju bara för bra alltså, alla skulle ha en vän som henne! ❤️

Likes

Comments

Ibland tänker jag tillbaka.. tillbaka på hur bra jag haft det. Att jag aldrig är nöjd? Att jag aldrig ser vad jag egentligen har? Varför nöjer jag mig inte med det jag har? Så många frågor, men inga svar. Jag har haft det så otroligt bra, jag hade verkligen allt i världen. Jag hade allt jag kunde önska mig, jag har verkligen haft det bra, men jag har också haft det dåligt, otroligt dåligt. Livet går verkligen upp & ner. & just nu vet jag inte vart jag befinner mig. Är jag nere på botten nu? Eller är jag påväg upp? Jag vet att jag inte befinner mig på toppen, men jag vet att det är dit jag vill. Jag hade så mycket, nu känner jag mig mer eller mindre tom, ensam, kall.. samtidigt som det växer en liten gnista inom mig, allt på samma gång. Hur länge ska man känna såhär? Det är den gnistan som behövs, den behövs för att man ska orka, den får mig att gå upp om dagarna. Den får mig att vilja kämpa, att jag verkligen klarar av att ta mig till toppen! Jag är på väg nu.

Ibland tänker jag att jag inte har något kvar, men jag har allt. Jag har allt kvar. Jag har min otroligt underbara familj, jag har mina fantastiska vänner & jag har massor av fina personer runt om mig. Tack så himla mycket för att ni finns här, tack tack tack tack!! Ni är guld värda allihopa! Ni är helt fantastiska! ♡♡♡♡

Likes

Comments

Idag har jag i stort sätt inte gjort något alls.. jag har försökt vänja mig vid min hårfärg...
Morgonen var iaf helt fantastisk idag, så bra har den inte varit på länge! Jag tillbringade i stort sätt hela morgonen & förmiddagen i sängen bara för att mysa & slappa lite. Sedan fixade jag lite med plugg, lunch osv & sedan drog jag iväg till gymmet vid 18.00. Där träffade jag min kompis & vi körde bröst & mage. Jag var hemma igen vid kl 20.00 & då åt jag, duschade & fixade mig för att sova.
Nu ligger jag i sängen & är hur trött som helst, lyssnar lite på musik & ska snart sova!

Dröm sött 💤 Nattiiii

Likes

Comments

Idag vaknade jag tidigt för att åka till jobbet, jag jobbade till kl 14 & sedan hann jag knappt hem innan jag drog ner på stan för att möta en kompis. Vi gick runt & shoppade lite, & sedan skulle vi hem till mig för att färga mitt hår, ja ni läste rätt FÄRGA MITT HÅR. Det är det värsta jag gjort, jag hoppas jag vänjer mig men just nu önskar jag bara jag kunde spola tillbaka tiden. Jag ser hemsk ut. Hur ska jag kunna gå till skolan såhär? JAG SKÄMS. Jag hoppas jag hinner fixa till det innan måndag eller att jag på något sätt kan dölja det. Aja, nu är det gjort & man lär dig av sina misstag, jag hopps jag vänjer mig & att det inte är så hemskt som jag tycker!
Nu kommer snart min kompis tillbaka efter att ha varit hemma & ätit & fixat oså, sen vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på. Jag tror vi kommer titta på någon film, bara prata, äta gott & kanske träffa några!
Jag har en sån längtan till kvällen, särskilt om det blir som jag hoppas, dock kan jag inte berätta varför 😜 det är en hemlis!

Puss 😘

Likes

Comments