Blev en seg morgon idag faktisk, vaknade vid 15.00 och bestämde mig för att för första gången testa göra amerikanska pannkakor ...
Och svar på hur det gick, jag kommer nog aldrig göra om det. För det första glömde jag alla bär & sedan Vetifan hur man ska göra dom runda? Eller man kanske ska köpa en stekpanna som är till för det?
Vad vet jag?
Det gick inte bra i vilket fall som helst och kommer nog inte heller göra om det :)
Kl är mu halv 5 redan och sitter fortfarande helt död i soffan, hur dagen spenderas och avslutas Vetifan men det är väl sånt som märks..

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Torsdagen & onsdagen spenderades i skänninge på tivoli och marknad, köpte mig en väska & även en sminkborste. Jag är medveten om att väskan är fejk men behövde en väska för tillfället på marknaden så tog den på bilder nedan för 350 kr . Resten av pengarna spenderades på karuseller även fast jag svimmade 100 gånger ...
Idag fick vi besök av nellie med familj & titta vilken sötnos dom har , inte alls gammal men ändå hur söt som helst ! Vid 7 drog jag till några vänner & helt spontant bestämde vi oss för att köra laserdom eller vad det nu heter , vilket var super roligt bortsätt från att jag o lina gav upp helt pga våra utbrott med att vi förlorade ....
Fick sjukt ont i magen så drog hem redan vid 11 faktiskt , men det är bättre nu & hoppas inte det är något dåligt pågång..

Ber även om ursäkt för att bilderna är i helt o-ordning eller vad man säger , men det är bilderna från igår & idag!!

Puss

Likes

Comments

Hej det var ett tag sen nu, ellerhur ?..
Säger återigen förlåt för sjukt dålig uppdatering men kunde inte skriva några inlägg på båten då vi var i Finland & mitt internett funkade inte på hela kvällen / dagen där på. Men som ni ser på överskriften samt bilden över köpte jag en ny sjuuukt snygg väska, älskar den verkligen & priset var okej.
Köpte även en ny foundation & någon glitter grej från make up store, gissar på att det skulle vara någon slags ögonskugga?? Finns bild lite längre ner & vet ni vad det är exakt & om jag hade fel får ni gärna kommentera!
Kom hem till tråkiga Linköping igen där det faktiskt inte händer ett piss. På onsdag/torsdag ska jag på skänninge marknad & kolla lite & på fredag eller måndag ska jag och några vänner till Göteborg över dagen och gå på Liseberg !! Super mysigt faktiskt, vet inte vad som händer därpå men det är sånt som märks.
Hoppas jag är förlåten ang min dåliga uppdatering men mått rätt dåligt sista tiden och inte haft något speciellt att berätta om, men jag ska fixa ändring på det.
Lovar.

Puss
💋

Likes

Comments

Dagens kvällsmat fick bli caesarsallad med kyckling bitar i , super gott men alldeles för mycket för mig!
Har precis ätit klart o vet inte vad som händer efter detta, det är väl sånt som märks, ellerhur ??

Likes

Comments

Sitter nu i bilen Påväg till Sthlm för att sedan åka Birka , ber om ursäkt för dålig uppdatering men inte haft tid & inte haft något speciellt att skriva om! Men nu ska ja lyssna på musik o försöka fixa min mobil för går inte o ta bilder osv. Vi hörs senare puss

Likes

Comments