Har precis startat en bloppis där jag och min kompis lägger ut fina kläder till låga priser.
Kolla gärna in!😚

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Började med att jag var sjuk, feber och det som tillhör influensan, själva febern satte igång under söndagen. Under natten mellan tisdagen och onsdagen så fick jag bröstsmärtor under natten, kunde inte sova och var rädd för en hjärtattack ( vet ju inte hur det känns,mer än att det gör väldigt ont)
Tassade in till mamma och pappa, tog 2 Alvedon men det hjälpte inte. Det gick inte över! Det blev tidig morgon och mamma ringde vårdcentralen, dem sa att om det upprepas så skulle vi få en tid under dagen.
Och sedan somnade jag med vetekudde på bröstet och en del Alvedon och kärlek från mamma och pappa!
Men det upprepades när jag vaknade runt 11 och fick då en tid.
Halv 3 åkte vi till vårdcentralen, tog lite tester och det mesta vart bra förutom något med blodet. Så dem bad oss att åka till akuten.
Efter 6 timmar på akuten fick vi svaret att jag förmodligen har hjärtmuskelinflamation och att jag skulle stanna över natten för övervakning, och den blev på hjärtintensiven = ett mindre roligt ställe! Hemskt att se alla som är så sjuka.
Och på morgonen ett säkerställande besked att det verkligen var just den sorten jag fått.
Och det blir yttligare dagar här. Och stannar tills minst på måndag!
Det är en självverkande process inga mediciner finns. Utan det är total vila som gäller och vi får se när det är skola som gäller för min del!
Nu ska lilla jag släcka lampan och sova, blää och godnatt❤

Likes

Comments

.. Så är inredning bland det roligaste jag vet.
Inte bara möbler utan också detaljer så som handtag till luckor och skåp, handfat, kranar, mattor och för tillfället har jag snöat in mig helt på mönstrat kakel på vägg såsom på golvet! Helt galet snyggt om ni frågar mig.
Det väcker ett intresse i kök och badrum, som är dem två ställen som jag hade föredragit mönstrat kakel i. Det är en snygg kontrast mot vitt som är den främsta "färgen" jag kommer ha i mitt framtida hus.
Det blir lite vågat, speciellt med färg i.
Jag är ganska tråkig, så om jag skulle välja en färg att använda mig av är det blå och vitt.
Lite gammeldagst, classy!
Likes

Comments

Grattis bästa pappa! älskar dig så mycket❤

Likes

Comments

Laddar upp med lite gos inför en dag i Göteborg med bästis i morgon!💕


Likes

Comments

när jag kom hem från skolan här om dagen blev jag glatt överraskad! Mina älskade skor som jag har väntat på så länge kom 2 veckor för tidigt! (Fick dock skoskav väldigt snabbt)
Men sen på kvällen då jag åkte till en kompis så fick jag även denna "hello darling" Victoria secret splashen! Så gulligt av henne. Så tack kära du💕

(bild3)

Likes

Comments

Luktar så gott, love love love!


Likes

Comments

Hatar denna bruden och hennes kläder, de är för snygga och hon är för snygg! Galet haha.
Godnatt! 😶Likes

Comments

Var i Gränna innan idag, och får helt enkelt leva på glädjen jag fick av en inredningsbutik vi hittade, eftersom att jag nu ska ta tag i det bortglömda provet som jag har i morgon.
Hittade massa fint både kläder och inredning😍 tänk på det och kämpa!Likes

Comments