Vardag

Hej på er!
Vi ger oss på ytterligare ett försök att blogga :)
Idag är det måndag och vi går in i vecka 7, vilket känns sjukt hur snabbt tiden går. Jag tänkte berätta mina planer för denna veckan.

Idag måndag har jag varit ledig så imorse fixad jag lite på rummet. Sen har jag pluggat, duschat & gjort hasselnötspannkakor, så gott. Nu tänkte jag nog gå och sova en liten stund och ikväll är det träning som står på schemat.

Tisdag är jag också ledig, fruktansvärt skönt. Jag hade tänkt sticka till gymmet på morgonen och sen försöka plugga så mycket som möjligt under dagen. Vid 4-5 tiden ska jag jobba :)

Sen på onsdag ska jag till skolan som vanligt & det är även alla ❤️ dag. Jag och Albin tänkte bara ha en myskväll hemma hos mig med tacos. Vad ska ni göra på alla hjärtans dag?

Torsdag går jag i skolan & på kvällen är det jobb & plugg som gäller. Hinner jag ska jag träna också.

Tillsist är det fredag vilket betyder att det är helg och lov!!! Vilket känns så behövligt, även fast jag måste plugga så fruktansvärt mycket på lovet.
Mer vad som händer på fredagen & i helgen är inte planerat än, men vi ser hur det kommer :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • Vardag

Likes

Comments

Hej på er!

Idag är det söndag & imorgon drar skolan igång igen.. Vi får nytt schema imorgon och det är så mycket bättre än det andra vi hade. Det är fler tidigare morgon men vi slutar inte allas sent någon dag.

Jag skrev i det förra inlägget att helgens planer skulle komma ut i ett separat inlägg & nu är helgen snart slut... men tänkte ändå betta vad jag gjort.
I fredags så var jag i skolan till 10:50 sen åkte jag hem plugga, jobba & städade lite smått. Vid 17 tiden åkte jag hem till Albin & var där till 21. När jag kom hem var det sängen som kallade direkt, efter som jag hade en lång lördag framför mig...
På lördagen ringde klockan 06 och det var dags att åka till Lingvallen för en hel dag med utbildning. Jag var hemma vid 18 tiden & då kom en kompis hit och hade myskväll.
Idag söndag vaknade jag vid 10, fixade mig lite grann & sen stack jag och kolla på en innebandymatch och nu är jag hemma igen. Planerna för resten av dagen är att nu tänkte jag städa & plugga lite och senare idag tänkte jag träffa Albin en stund.

Likes

Comments

Vardag

Hej på er!

Nu är det dags för nya tag både jobb, skola & blogg.

Måndag -Idag är det bara massa fix inför morgondagen som t.ex välja kläder, planera träningar, packa skolväskan och lite annat smått och gott. Jag börjar vid 13 imorgon så har lite tid på morgonen också men det kan vara skönt att ta det lite lugnt då.

Tisdag - Händer inget speciellt, skolan och jobbet börjar.

Onsdag - Första skola och det är en lång dag. Efter skolan ska jag och Albin till Malmö och ut och äta. eftersom vi har 6 månader tillsammans.

Torsdag - Skola, jobb och försöka att få lite plugg gjort.

Helgens planer kommer senare i veckan :))

Likes

Comments

Vardag, Jul och nyår 2017

Hej på er!

Idag är det två dagar efter julafton och idag är även vår sista dag att fira jul.

Den 23 åkte jag till Albin vid 18 och sen på kvällen spelade vi bingo med hans familj, det blev även att jag sov där. När vi sedan vaknade var det Julafton och vi bara tog en lugn morgon med god frukost och vi bytte även julklappar med varandra. När klockan var runt 13 åkte jag hem för att fixa mig och städa rummet, eftersom vi skulle ha gäster vid 15. resten av dagen/kvällen vara jag bara med släkten. 

Igår var det den 26 december och på morgonen tog jag mig till gymmet och senare på dagen kom min kompis hit så fixade vi oss för att sedan tar en liten tur till Malmö. 

Ja som sagt ska vi fira jul ikväll och jag tror nog också att Albin kommer hit en sväng. 

Hoppas ni har haft en bra jul för det har jag verkligen. 

Tyvärr tog jag inte så många bilder under vårt julfirande :/

Likes

Comments

Smink & Skönhet

I söndags gjorde jag dessa fina julnaglarna på Lily Garden i Malmö, för 370 kr. Denna gången är jag super nöjd, men vissa gånger ser det jättedåligt ut och att dem inte alls anstränger sig.

Likes

Comments