Den där jäkla förkylningen som jag fått är inte rolig.. har varit halv krasslig enda sen i söndags men i går sa min kropp ifrån och jag fick gå hem ifrån jobbet.. och här ligger jag i soffan och hatar mitt liv. Finns inget värre en att vara sjuk hatar det...

Likes

Comments

Tyvärr så är det så att sommaren är borta, och det kommer dröja ett tag innan den kommer tillbaka. Nu kommer hösten, dagarna då man inte vet om det är morgon, eftermiddag eller kväll.

Tur att höstkollektionen alltid levererar så man kan krypa ihop i en mysig stickad tröja.

Likes

Comments

Har fått mig en rejäl förkylning.. snutit mig konstant hela dagen och har varit så seg. Men inte kunde man gå hem, har nämligen en franstid nu halv sju, så det var bara för mig att ta tåget till Alingsås direkt efter jobbet. Hon som fixar mina fransar ska utomlands i tre veckor så fick passa på nu så man inte är franslös😉

Likes

Comments

Idag var det hockey som stod på schemat! Säsongens första match! Det var en träningsmatch i Mölndal mot division två, tyvärr förlorade dom med 2/3 men inte helt illa mot en division högre.

Nu har jag landat i soffan framför Johan Falk, en varmmacka och chai.

Likes

Comments

I torsdags tog jag mig tid till att äntligen gå till frisören. Jag har ju varit jätte ljus i håret och var inte så nöjd med det. Men nu så bad jag dom lägga i ljusbruna slingor och det blev ju kalasbra!

Likes

Comments