godmorgon folket!
idag startade morgonen med lite frukost och teve tittande. sen var man tvungen att röra sig mor skolan i all snö. längtar efter sommaren nu och inte mer snö. nu sitter man på lektionen och inte gör så mycket för att vi har studie tid och då gör man aldrig något. men får hoppas att denna dagen blir bättre blir nog att ringa vårdcentralen sen pg av att jag inte har mått bra sen förra veckan och det går inte över men vi får se vad som händer.


ha en bra dag alla!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Godmorgon!
har precis vaknat och gått upp ur sängen och har sovit riktigt bra i natt det var länge sen jag sov så gott. 
Nu blir det kolla lite sociala medier och sen gå och göra lite frukost, är inte en riktig frukost människa om jag ska vara helt ärlig men i dag kände jag för de. Jag vet inte riktigt vad dagen har att erbjuda men det lär jag märka sen. 

jag ska försöka lägga upp minst en gång om dagen och få med massa bilder på vad jag har gjort under dagen. 
Likes

Comments

hejsan!
ikväll kände jag att det var att komma igång med att blogga igen, kan säga att jag har saknat de.

försov mig i morse så det blev lite stressigare kan man säga men hann i tid. När jag kom till skolan så blev det ta en cigg med en kompis. när vi väl kom upp till klassrummet så ser vi att vi ska ha en vikare och han strunade i om vi jobba eller inte. sånt kan jag tycka är lite dålig för vi är ju där för att vi ska lära oss, och för att vi har prov nästa vecka.
efter den lektionen så hade vi bra en till och sen så slutade vi så då fick det bli lite lunch innan man gick hem. när man väll hade kommit hem så hjälpte mamma mig och skriva CV så jag kunde söka sommar jobb. ringde syrran och frågade om hon skulle med till affären men det att möta upp henne istället,blev att köpa lite gott med tanke på att det är fredag och man vet att man kan ta det lite lugnt. helt från ingenstans så känner jag att jag vill göra om lite i rummet så det fick bli att sätta upp ljusslingor bakom sängen. Nu sitter man framför datorn och fixar med lite bilder och dricker en kopp de medan man har syrran i hörlurarna men om ett tag blir det krypa ner i sängen och somna till podcaster.
Godnatt

Likes

Comments

När man vaknade idag och kollade på vad klockan var så fick man lite bråttom för jag visste inte när alla gäster skulle komma men det blev fort in i duschen och sen fixa sig. hann med mer eller mindre bli klar när alla började komma hjälpte till att fixa maten det blev grillat med sallad och potatis. men så klart när man typ hade ätit klart så började de spörengna så klart men ganska glad att man kunde sitta ute när man skulle äta iallafall. Har gått in på rummet för att ta en liten paus från allt folk ( är inte så jätte social av mig med människor jag inte känner) och så börjar jag bli ganska trött för har inte lyckas såvitt så bra på 2 veckor och fattar inte varför men hoppas att det bli bättre. nu blir det att kolla lite bloggar och sen kanske vara lite social kanske. vi får se vad som händer! :)Ha en fortsatt trevlig lördags kväll och var rädda om varandra!Likes

Comments

​godmorgon!
Idag fick det bli lite sovmorgon för att ta igen den sömnen man har missat på några dagar. 
om några dagar börjar skolan igen och kan ärligt säga att jag är ganska nervös ny skola och nytt folk men det kommer nog gå bra det brukar det göra. Får hoppas på att det här är en seriös skola om man gemför med den förra man gick på. jag pluggade måleri man kan säga att det var inte många som brydde sig om man kom eller inte och man gjorde inte mycket på lektionerna heller och man fick inga läxor så jag lärde mig inte lika mycket som jag ville. När man var ute på praktik så gjorde företaget ganska många fel så jag ledsnade på det hela. hoppade av i april och har bara väntat på att få börja på nya skolan och då ska jag plugga vård och omsorg kan säga längtar verkligen och få lite rutin på dagarna.

Likes

Comments

Nu har jag bestämt mig för att ta upp bloggandet igen efter en tids uppehåll.
Det blev inte så mycket bloggade eller nästan ingenting förr för att jag inte hade någon fungerade dator men nu har jag införskaffat en dator så nu kommer det minst ett inlägg varje dag! 

Likes

Comments