Igår fick jag umgås med mina älskade småsyskon hos pappa. Sista dagen på lovet och det blev massa mys och trots att det inte var helg så fick dem lite goa saker. Köpte med lite bullar till frukost, så mysigt att bara få vara själva en dag. Sen startade vi en mysig film innan det blev pannkakor till lunch med (såklart) lite nutella på och sen ut i det fina vädret och busa.
När pappa slutade åkte vi alla med och handla, vilket var väldigt längesen så allt blev lite extra härligt och det blev grillat. Alltid lika gott att äta grillat. Blev kvar en stund när barnen hade lagt sig innan jag körde hem till mamma igen. Väl hemma var jag så trött så somnade på soffan och idag blev det jobb. Så nu en lugn och härligt kväll för imorgon blir det jobb igen.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

En underbar morgon där jag kände mig utvilade och redo för en ny vecka. Tog det lugnt med en god frukost och därefter lite frisk luft med vovven, skönt men fy så kallt det var.
Syster min var också ledig idag så blev en sväng för att träffa henne och min goa lilla systerson för en fika. Alltid lika mysigt att umgås med dem, värmer i hjärtat. Min familj är väldigt viktig för mig och vi alla står varandra nära, vilket jag älskar. Min familj men också mina bästa vänner.
Efter en mysig runda med lite fönstershopping och fikan så tog jag mig hem igen och gjorde hemmagjort pizza tillsammans med mamma. Ska jag vara helt ärligt så är det nästan bättre än att köpa faktiskt, och blir lite extra mysigt.
Nu ska vi fortsätta en mysig kväll kolla någon mysig film, ja ännu en film för min del.

Likes

Comments

När man har varit sjuk en vecka och bara legat hemma i soffan och tagit det lugnt så längtar man tillbaka till där man var på bilderna. Nämligen Cypern, där var det verkligen underbart. Älskar sol och bad.

Började känna mig krasslig redan på dagen till nyår, men jag ville inte missa den kvällen vilket gjorde att resultatet av det krassliga inte blev bättre direkt. Men kul hade vi i alla fall och det är huvudsaken tycker jag. Men nu börjar jag känna mig redo igen, efter en vecka så har jag hunnit med att kolla en del filmer. Girls trip är verkligen en ny favorit, den är såå rolig. Kunde inte låta bli att se den igen trots att jag såg den på bio för inte så lite sen. Var nog inte sista gången jag såg den heller, behöver man få skratta lite är den ett bra 1:a val. Men nu hoppas jag på att hålla mig frisk och få njuta av det nya året som jag välkomnar med öppna armar.

Likes

Comments

Då var det dags för mig att skaffa en blogg.

Det är något jag har gått och tänkt på smått hela tiden, just bara för att få skriva av sig och kunna kolla tillbaka på vad man har gjort under åren. Som en liten dagbok kan man ju säga, där jag har möjlighet att lägga upp bilder också, vilket jag älskar.

Att starta en blogg kom i tankarna när jag slutade spela handboll, vilket är ca 2år sen nu. Då kände jag att jag hade tid med allt jag kände för, jag var inte bunden till något och kunde spendera min tid på min familj och andra saker som jag älskar. Jag fick för första gången på hur många år som helst känna mig fri till att göra precis vad jag ville och när jag ville. Att inte behöva planera in allt efter tidiga/sena träningar och behöva prioritera bort massa saker. Men jag ångrar inte handbollstiden heller, det var en del av mitt liv då och som jag älskade. Men när det var över för mig så öppnades det andra saker. Det är just de där andra sakerna som jag vill skriva ner och kunna titta tillbaka till, så här är jag Matilda 21 år gammal som precis skaffat mig en blogg.Likes

Comments