Clouds

Hallo! Fullt upp i skolan nu, i morgon har vi historia redovisning det är massa källkritik och grejer som jag inte fattar men det går nog bra ändå. Sen ska vi även kolla på en teater i Folkets hus, hatets röst tror jag den hette eller havets röst , nej jag vet inte. 

På fredag bio med Felicia, Åsa och Lina, vi ska se Dracula. Får väll se om jag gråter, skriker och svimmar eller om jag har stoneface. Tror mest på det första. Men på lördagen, holy jesus.. då är det dax för One Direction's konsert film i Göteborg.. oj oj oj, då lär jag gråta fast av glädje eller något. Blir nog lite shopping på dagen om jag har rätt för mig, sen är vi hemma runt 7-8 tiden så det blir inte allt för sent. Men jag är så extremt taggad! 

Igår satt jag och kolla på massa YT klipp och helt plötsligt kom jag in på ''Mina sista dagar'', riktigt deprimerande jag vet, men det var faktiskt väldigt bra och där var en kille som hette Zach Sobiech. Han skrev massor utav låtar och då var det en som hette Clouds och den är så fett bra, så det går på repeat nu. Tycker ni borde lyssna på den, asså ni kommer bli fast. *.* 

Men ni får ha det gött, nu ska jag plugga naturkunskap tjoho!

Gillar

Kommentarer