04.02.18

Som ni märkt så är jag mästare på uppdatera. Senast var oktober så det har ju hunnit hända en del sen sist.

I november fyllde jag 20 och hade hela släkten hos oss i vår 3:a. Det här med ”personal space” existerade inte den kvällen men det gick bra ändå.

Sen var det ju dax för julafton. Såg verkligen inte fram emot den dagen för första gången i mitt liv. Eftersom denna julen bodde jag ju inte hemma och både jag och David har skilda föräldrar så skulle man hinna klämma in alla på samma dag, men det löste sig ganska bra ändå.

Vi var hos min pappa på morgonen och åt frukost med farmor och farfar. Sen drog vi hem i någon timme och gjorde oss iordning för nästa. Då drog vi hem till min mamma och kollade Kalle anka, öppnade julklappar och åt lite julmat. Sen stack vi vidare och hämtade Alice och körde vidare till Davids pappa där vi var resten av kvällen.

Så det var full rulle hela dagen kan man säga. David fyller år den 26:e December så då åkte vi till hans mamma och ”firade jul” då istället. Åt god mat, öppnade julklappar och spelade spel.

Från Oktober till januari är det fullt av födelsedagar i vår kära släkt så den 29:e december åt jag och mamma frukost på Grand Hotell i stan för hon fyllde år. Sen åkte vi till hemvärnsgården och dukade inför min mosters 50årsdag var dagen efter. Där bjöds det på god mat och ett roligt quiz om Lotta som mamma hade gjort, hade det inte vart för den där förbannade skiljefrågan så hade jag vunnit.... Vi åkte hem ganska tidigt eftersom både jag och David skulle jobba kl 6 på nyårsafton. Den dagen var man ganska trött om man säger så, jobbade 6-14 sen hem och städa lite. Davids bror + flickvän kom till oss på kvällen så åt vi planka och chokladmousse, spelade lite spel och strax innan 00 så somnade jag i soffan...standard. Men dom väckte mig lagom till 12 slaget så gick vi ut å kollade på raketerna sen var det bara in och sova.

Annars? Har börjat jobba i kassan på ICA, så nu har jag möjlighet å få fler tider. Varit i Varberg och sett Lasse Stefanz spela. Jag och Ella sänkte nog medelåldern med några 50 år typ men det var kul.

Just nu ligger jag och är sjuk, som jag vart i typ 3 veckor... hostar sönder lungorna och näsan är urfunktion. Har precis masat mig upp och bakat kladdkaksmuffins, så nu blir det film och muffins. Tack å hej💞

  • Vardag

Gillar

Kommentarer