Hej allihopa! Jag vet att jag inte har varigt aktiv på ett tag och jag har ingen ursäkt mer än att jag bara inte har velat.

Till frågan.

Vill ni att jag ska fortsätta lägga upp onsdags uppdateringarna eller ska jag sluta med det? Eller kanske ta upp min favorit del av den så kan vi diskutera lite?

Kommentera vad ni tycker! :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag har blivit alldeles beroende av Winx på senaste det är det ända jag kollar på nu för tiden! Jag vet inte varför jag älskade det när jag var typ 6 år och nu 5 år senare älskar jag det oxå! ( ni som tycker jag är töntig får göra det) :) Hej då bubbisar! :*

Likes

Comments

Hej och välkomna till veckans härliga uppdatering! Vi tycker det är jättekul att äntligen få berätta att det nu finns en ny plats att besöka i Jorvik: en helt ny galleria!Jorvik Citys galleria slår idag upp dörrarna för alla i Jorvik! Det stämmer: för alla! Star Riders och icke Star Riders kan alla få chans att umgås tillsammans, ha skoj och shoppa, shoppa, shoppa i den helt nya gallerian!Innan vi berättar mer om den absolut senaste och coolaste platsen att hänga på i Jorvik, har vi lite andra nyheter...Mer uppdrag och en extra level för gratisspelare!
Icke Star Riders har nu chans att ha ännu mer skoj i och runtom Fort Pinta då de får tillgång till en rad uppdrag som tidigare bara varit tillgängliga för Star Riders! Nu har gratisspelare möjlighet att göra nya uppdrag och få mer XP vilket leder till att de nu kan komma upp i level 5! Nya uppdrag, en ny level plus en helt ny galleria för shopping! Idag är en bra dag för alla som inte är Star Riders!Nya uppdrag runt Fort Pinta och level 5 för alla!
Nya uppdrag runt Fort Pinta och level 5 för alla!Helt ny galleria, Helt nya butiker!
Jorvik City galleria är en perfekt plats för shopping för alla i Jorvik och en ny galleria innebär såklart helt nya butiker! Här är ett litet smakprov på vad som redan har hunnit öppna i gallerian:  • Megabutiker som säljer kläder, utrustning och accessoarer
  • ett helt nytt kafé
  • en handelsbod där du kan köpa alla möjliga basvaror
  • en scen där flera olika evenemang kommer hållas!
…plus mycket mycket mer som kommer i framtida uppdateringar! I gallerian finns också särskilda förvaringsskåp där du kan förvara alla dina inköp! När du öppnar ditt förvaringsskåp så får du tillgång till samma lagringsutrymme som du har i ditt hemstall, vilket innebär att du aldrig behöver åka hela vägen hem om du får ont om utrymme i din ryggsäck!Detta är bara början! Vi lovar mer coola butiker och häftiga saker framöver!Välkommen till Jorvik Citys galleria!
Välkommen till Jorvik Citys galleria!Helt nya butiker, Helt nya föremål!
Okej, vi har en helt ny galleria som behöver nya butiker...och vad behöver nya butiker? Nya saker! Så sjävklart finns det högvis med nya kläder till dig samt utrustning och dekorationer för din häst. Så mycket att vi inte har plats för allting här i nyheterna!Ta dig till Jorvik Citys galleria på en gång och kolla in alla fantastiska nya saker!En av de tuffa nya butikerna i Jorvik Citys galleria!
En av de tuffa nya butikerna i Jorvik Citys galleria!Vi introducerar även ett helt nytt sätt att shoppa! Med ett nytt förbättrat system med större bilder på föremål att förhandsgranska samt möjlighet att sortera butiken på level, pris eller i alfabetsordning! Som om inte det vore coolt nog så kan du även filtrera alla föremål i shoppen du befinner dig i på färg, vilket gör det lättare att matcha ihop med perfekta klädseln!Superhäftig invigning!
Det är ett speciellt tillfälle, så vi behöver ett tufft evenemang! Jorviks egna rappareRaptor kommer uppträda på scenen i gallerian och du kan även möta honom efter uppträdandet för att få en egen autograf.Håll utkik efter Henrietta i gallerian, som väntar på att få ge dig en t-shirt för att fira den stora invigningen och Raptors häftiga framträdande!Raptor: Jorviks coolaste/töntigaste rappare!
Raptor: Jorviks coolaste/töntigaste rappare!Allt detta låter ju fantastiskt, men hur kommer jag dit?!
Ta dig till Fort Pinta och snacka med James så kommer han be dig springa ett ärende till Gallerian. För att ta sig raka vägen till gallerian får man åka med bussen, men då behövs först ett busskort! Mer information om detta får du från James i spelet!För att kunna ta dig till gallerian måste du först ha gjort klart uppdraget då man hjälper James att ta foton i Fort Pinta. Dessa uppdrag är tillgängliga för både Star Riders och gratisspelare.Hoppa på direktbussen till Jorvik Citys galleria!
Hoppa på direktbussen till Jorvik Citys galleria!När det sker massa nytt i spelet så blir det även massa nyheter att läsa här! Eftersom denna veckas uppdatering är så pass stor kommer nästa veckas uppdatering bli lite mindre och främst fokusera på mer coola saker att fylla upp butikerna med, plus en liten extra överraskning som vi ännu inte tänker avslöja!Ha en rolig vecka och välkommen till Jorvik Citys galleria!

Star Stable-gänget

Likes

Comments

200 GRATIS STAR COINS TILL ALLA HJÄRTANS DAG!

2015-02-12 16:00:00

Hejsan!

Glad Alla hjärtans dag önskar Star Stable!
Glad Alla hjärtans dag önskar Star Stable!

Det är snart Alla hjärtans dag och vi vill sprida lite kärlek genom att ge bort 200 GRATIS Star Coins till alla! Använd den unika värdekoden här nedan för att få dina Star Coins. Koden är endast giltig under kommande Alla hjärtans dag-helg!

Din Alla hjärtans dag-kod:
SSOHEARTU2015

Glad Alla hjärtans dag önskar Star Stable!

Likes

Comments

Hej och välkommen till veckans uppdatering!Alla Hjärtans Dag fortsätter!
Vi kan avslöja att allt Alla hjärtans dag-skoj från förra veckan även finns kvar denna vecka! Skräddaren Donald och kaféägaren Catherine behöver fortfarande din hjälp, och alla roliga dagliga uppdrag med ullen, färgerna m.m. finns fortfarande tillgängliga. Ha så kul!Extra Alla hjärtans dag-skoj!
Trots att ni kommer ha fullt upp med alla uppdrag från förra veckan, har vi valt att hämta tillbaka några favorituppdrag från förra året, men med helt nya belöningar! Alla hjärtans dag-breven har försvunnit och du måste ge Derek all hjälp du kan så att han får tillbaka alla sina leveranser.Derek behöver din hjälp!
Derek behöver din hjälp!Ny utrustning & söta teddybjörnar!
Helt ny utrustning till din häst finns nu till salu i Silvergladebyn, så varför inte rida förbi och kolla in allt nytt när du ändå är på väg för att hjälpa Derek? Teddybjörnarna från förra veckans uppdrag med Donald finns nu att köpa i Alla hjärtans dag-affärerna! Skaffa dig själv en söt liten kompis som håller dig sällskap i sadelväskan!Glöm inte bort att lägga till oss på Snapchat: StarStableSnap är värt användarnamn och vi håller på att förbereda en jättecool tjuvkik som kommer senare i veckan!Ha en bra vecka!
önskar Star Stable-gänget

Likes

Comments

Som ni kanske ser på bilden har Ida Lowstreet upplöst Sneaky Perls även känt som SP. Vilket jag tycker är väldigt tråkigt. Ida upplöste PGA att det kom typ bara 3 på eventen och alla var oaktiva, så hon orkade inte med det.​ Jag har ju varigt med i BSC och Annabelle Seamountain ska upplösa den i veckan om ni är medlem i den klubben så snälla lämna inte den bara för att ni redan vet att Annabelle ska uppösa, det käns ju skönare om det kommer många på klubbmötet i klubbhuset kl.18:00. Det blev ett ganska långt inlägg om man tänker på vad jag skrivit på alla andra inlägg. Ta hand om er, så ses vi nästa inlägg! Puss puss! ❤

Likes

Comments

Hejsan!Välkomna till veckans uppdatering som innehåller helt nya uppdrag!Nytt skoj på Ön
Den här veckan fokuserar vi på Paddockön och allt startar med ett besök hos Dorith. Skumma planer från G.E.D, pumpaproblem, olydiga får och jakten på en försvunnen bok ligger till grund för de nya uppdragen denna vecka!Vi hoppas ni ger G.E.D-krypen vad de tål, för inget ska få komma emellan en flicka och hennes mobilmottagning!Skoj, skoj, skoj på Paddockön!
Skoj, skoj, skoj på Paddockön!För att kunna göra allt skoj på Paddockön måste du först ha gjort uppdragen med Loke och de försvunna hönorna!Nya fina kläder!
På bilden ovan ser ni ett litet smakprov på några va de nya stiliga kläderna som numera säljs i butikerna runtom Jarlaheimstorget. Eftersom ni kommer vara i närheten och ha kul på Paddockön tar det inte lång tid att rida över och kolla in de nya kläderna!Ett helt nytt lopp!
Medan du springer runt på Paddockön och försöker hjälpa alla med sina problem, kommer du att arbeta mot ett helt nytt och superkul lopp! Ge Paddocköns Vildmarkstävling en exklusiv provtur innan det blir till det nyaste dagliga loppet i Jorvik!Väderleksrapport
Det värsta vintervädret har gett sig av från Jorvik då snön hunnit smälta i och med att det blivit varmare!Hästmarknaden
Eddie och Ferdinand är ute på vägarna och letar efter en ny plats för sin hästmarknad!Ha så roligt på Paddockön!
önskar Star Stable-gänget

Likes

Comments

Tack!!!! Ellie Highlee för en underbar redigering!

Hej och förlåååt för att jag inte har lagt upp något men jag har haft mycket att göra. Igår var jag sjuk så jag har bara kollat på Netflix hela dan typ. Jag kom inte in igår kväll häller så jag kunde ta nya bilder till bloggen. Jag är inte helt pigg idag häller så jag ska försöka spela lite idag om det går, jag har inte provat än så... Jag hoppas ni får en trevlig dag! Och förlåt för långt inlägg. Om ni gillar långa inlägg kommentera och gilla gärna detta inlägg!❤️


Likes

Comments

Jag är med i SP!!! Har varigt det sedan 11/1-15! Jag är så glad, dessutom har jag gått med i laget! Jag blev med i laget 13/1-15! Mycket datum att hålla reda på ​men för MIG är det VIKTIGA datum. :)

Likes

Comments

❤ Änkligen fredag! Idag blir det nog många korta inlägg! Puss på er!❤

Likes

Comments