Jag städade aldrig igår, vilken surprise....Men istället åkte jag & Adam till min syster och hennes flickvän för att grilla och ha det mysigt. Senare sedan kollade vi på Jon Henrik vid stadshuset tillsammans med min systers kompisar, han var 40 min sen och spelade kanske 5 låtar sammanlagt, lagom pinsamt för någon som tror sig vara kändare än vad han är. Lite mysigt var det ändå när han väl spelade låtarna måste jag erkänna. Jag träffade även en gammal kompis där vilket vägde upp det hela!
Strandbaren nästa och sent hem.

Vaknade mellan 11 och 12 till lukten av rostat bröd då Adam hade gjort frukost och satt på tevattnet, jag såg att det var mulet ute men hörde inte om det regnade. Var nog tur det då jag gärna hade dragit täcket över huvudet igen i sådana fall, usch vad jag inte tycker om regn.
På eftermiddagen kom några av syskonen hem hit till mor och far för att diskutera resan igen och vi hittade ett sådant fint hotell! 😍 Alla som var där tyckte att det verkade bra, så förhoppningsvis finns det rum för oss alla där. Jag håller tummarna!


Adam & jag gick en kvällspromenad med hundarna för en stund sedan, vi gick extra långt med Zlatan när de två små var färdiga. Zlatan var så glad efter att han hade fått vara ute i regnet och se lite annat än vad han gör på den vanliga kvällsrutten. Sedan lade han sig mellan mina knän i soffan och vi tog det lugnt en stund. Nu snart är det dags för mig att ta en dusch, plugga lite till provet på tisdag och gå och lägga mig, det ska bli extra skönt efter denna gråa dag😌


Likes

Comments

Klockan är redan halv fyra och jag sitter fortfarande i sängen och degar. Kollar ibland i familjechatten för att se om vi kommer fram till något gällande halvt planerad resa till nästa år. De flesta vill till Grekland, dit vi alltid brukar resa när vi reser alla tillsammans och andra vill se nytt, allt ska passa för alla både med läge, ekonomi och restid. Lite svårt att komma överens när vi är mer än 20 personer...men men det reder sig! Vad är en familj utan lite gnabb och gnäll.

Jag antar att dagen inte blir roligare än såhär, ena sekunden regnar det och andra inte, bäst att hålla sig inne. Får passa på att städa mitt rum om jag inte hittar en anledning till att slippa det, som jag brukar göra!​ Hahah😁
Likes

Comments