Jag är kär i den här tröjan!! Ett av mina fynd från jullovet som blev en succé! Hittade den på HM Herr för ett bra pris! Det är en viktig att tänka på att inte låta sånt begränsa dig och om du hittar ett plagg som du trivs i så finns det inget som säger att du inte kan bära det! Klart att killar och tjejer ser olika ut, men annars kan jag inte se poängen i att ha olika färger dedicerade till män och kvinnor??
Men hur som helst!! Ett starkt tips är är att bära en topp med ett tryck eller en färg för att liva upp stilen lite!! Något jag kör på när jag är allt för lat för att tänka på vardagliga detaljer!! :))

Puss and Love

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu har vi hamnat på den sista dagen här i Jämtland. Det har varit super härligt att vara här så pass länge, men vardagen blir ganska enformig? Jag har varit här i 1..2..3...4...15 dagar nu, och det finns därför inte mycket att skriva om. Det är bra åk idag, men piss kallt för att uttrycka sig rätt. Temperaturen ligger på ca -15... imorn bär det hemåt och det ska ändå bli relativt skönt!! <3

Likes

Comments

Ett puder från BareMinerals!! Som tur är så har vi ett kicks här i Åre. Det gör att jag inte hamnar helt out Of radar. Jag lyckades i alla fall fynda ett foundation puder som jag i vanliga fall är alldeles för snål för att lägga pengar på!! Däremot är detta den mindre varianten. Jag har haft pudret några gånger förr, och jag, som personligen inte använder super mycket smink, brukar kunna använda en sån här produkt i ca 4-5 månader. Jag har färgen light, speciellt nu på vintern då jag är en riktig blekis!! ;))

Kisses... <3

Likes

Comments

Idag har varit... helt ok??¿
Jag har inte gjort mycket. Det blev ingen skidåkning eftersom att vädret här i Åre sviker!! Käkade lunch framför datorn.. I sängen.. efter det så blev det en timmas bad på Holiday Club här i Åre. Det slutar med att jag hamnade i sängen igen för att kolla Bones!! Har varit besatt de senaste dagarna av serien! Mord, utredningar och FBI!! Pricken över I!!
See yah!! <33

Likes

Comments

Lite smått från igår! Idag var det tyvärr inte lika fint och många liftar var stängda pga blåst. Därför så har jag inte gjort mycket mer än att sova ut, hänga hemma och promenera i byn! <3

Vi hörs!!

Likes

Comments

Nu när jag tipsat er om mina favorit hemsidor att handla ifrån så måste jag självklart visa varför det är mina favvosar!! Jag tänkte tipsa er om en hel outfit som ligger under 500-lappen! tröja, skor, väska, ja, hela rubbet!!

First of all: Slacks!! Dessa byxor är ju så coola!! de blir väldigt söta med prickarna, men bär du sneakers till så blir det en super match!! De är lite "kostymaktiga" men ändå vardagliga.

Second of all: Tröjan!! Jag har valt att matcha byxorna med en svart tröja i en ganska kort och smal modell. Det som är speciellt med den är kanten på ärmarna och kanten av tröjan. Den är lite "vågig" ner till.

det tredje är ett par snygga sneakers, eller snarare "slip on's"! Slip on-modellen på skor har bara växt, vilket jag förstår för hur sköna är dom inte? Dessutom så är dom super snygga och ser avslappande ut på ett tufft sätt.

Det sista är en väska som jag själv var väldigt sugen på att köpa! Det är en ryggsäck i transparent tyg, alltså genomskinlig plast. Jag tycker det är dö tufft med plagg och accessoarer som man kan se rakt igenom. Vet inte varför egentligen, kan bara minnas att jag alltid varit svag för det. Hur som helst så tycker jag det är as coolt, men se till så att du inte har några pinsamheter i väskan bara!! 🙏

Slacks: 99 kr

Slip on's: 149 kr

Tröja: 59 kr

Ryggsäck: 199 kr

Tot: 506 kr (Oupss..)

Pussssssssssssss

Likes

Comments