Header

Instagram@rydenmatilda

Då var halva veckan avklarad och en heldag med gymnasiearbete avbockad. Efter skolan gjorde jag bananpannkakor som var en riktigt standard rätt för mig förr men som jag av någon anledning slutat med, det var sjukt gott i alla fall! Senare ska jag iväg till arenan för att kolla på en handbollsmatch och innan det tänkte jag spela lite sims (förlåt Fanny för att jag inte pluggar teori). Kanske ska passa på att be mig själv om ursäkt för min allmänna plugginsats när det gäller cirka alla ämnen, skoltrötta jag har gett upp en smula...Körkortet vill jag dock VERKLIGEN inte sumpa, ber till högre makter att det löser sig så jag slipper den där skiten :)

Här får ni en bild på mina fantastiska pannkisar framför youtube <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Fullspäckad och hyfsat tråkigt tisdag på schemat idag. Började dagen med en körlektion som gick lite sådär, spelade sims tills det var dags för lunch som mamma ville bjuda mig på idag. Vi åkte till stan och käkade sushi, vi hann även kolla lite i affärer innan det var dags för mamma att skjutsa hem mig och åka tillbaka till jobbet. Nu är klockan snart två och jag sitter hemma i soffan framför Netflix. Om en timma kommer Fanny och hämtar mig och sedan bär det av mot Volvo där ett kvällspass står på schemat. Ångesten inför detta är obeskrivlig men det är goa pengar...

Likes

Comments

Redan halv tio blev jag hämtad för att rulla ner till Jönköping och Ikea. Det blev lite smått och gott handlat på Ikea innan vi gick vidare till nya Asecs för att äta lunch. Jag tog en SUPERGOD bowl som jag mer än gärna äter alla dagar i veckan.

Klädställningen på bilden var ett av dagens inköp. Jag behövde mer plats för kläder men har egentligen inte alls plats för själva ställningen. Slutade med att jag fick placera min spegeln lite halvtaskigt, får se om jag kan klura ut någon annan lösningen i framtiden.

Likes

Comments

Helt plötslig blev det söndag och slutet på veckan. Nästa vecka är dock sportlov vilket känns så otroligt skönt (näst intill livsnödvändigt) och därför slapp jag söndagsångesten idag. Förmiddagen spenderades med Elsa och mamma. Vi gick lite på stan, tog en lunch på gräddhyllan och när det var dags för dom att åka till Tibro, mötte jag upp Erika som jag sedan spenderande resten av dagen med. Vi gjorde hemmagjorda munkar, åt tacos framför en film och avslutade med att gå på den nya Fifty Shades Freed på bio. Den var riktigt bra, förutom slutet som kom väldigt hastigt.

Måste ändå skryta lite om hur söt Elsa är och hur fina munkarna ändå blev för att vara första gången. Planen nu är att duscha, sova och ladda upp inför morgondagen då tanken är att vi ska åka till Ikea. Natti <3

Likes

Comments

Efter en heldag som barnvakt dukades det upp med ett rejält mellomys, Elsa somnande dock efter en kort stund. Vi andra fortsatte frossandet. När Erika åkte hem var det läggdags för mig och Elsa som förövrigt är världens mysigaste sovkompis (och varmaste). Som jag saknat henne alltså <3

Likes

Comments

Efter två utekvällar är söndagen kommen. Helgen har varit intensiv, fredagkvällen, en smula åt helvete men lördagen, superrolig. Idag står tvättning av kläder på schemat och i morgon börjar praktiken igen. Inte en enda molekyl av min kropp är taggad på jobb igen men det är bara att bita i det sura äpplet.

Här får ni några underbara pics som knäpptes några minuter innan utgång i hallen här på vandrarhemmet. Heta va?

Likes

Comments

Efter en veckas lång bussresa (ungefär) kom vi äntligen fram till Gent. Vi har nu spenderat vår första natt på vandrarhemmet som ska bli vårt hem framöver och det känns helt okej. Inga superroliga rum men det duger. Igår kväll passade vi på att ta en öl (japp jag drack också öl) på en pub och sen satt vi och pratade på rummen ett bra tag.

Idag har vi fått gå en guidad rundtur här i staden. Det var faktiskt ganska intressant och en bra grej att göra såhär i början tycker jag. Gent är ju en väldigt fin stad och det finns mycket att ta kort på! Efter turen gick vi en snabbis på stan, Lush och Primark han vi med innan lunchen. Eftermiddagen är lite oklart men förhoppningsvis försvinner migränen som tyvärr uppkom så jag kan ta runda två på stan!

Likes

Comments

Mycket roliga kväll tillsammans med livets bästa människor ❤️

Likes

Comments