Jag har aldrig gjort ett sånt här inlägg innan, men tänkte att det kanske varit lite kul att lära känna mig bättre. Det står ju lite om mig i menyn på bloggen men det är ju verkligen inte mycket text och dessutom läser inte alla det heller. So here you go!

Matilda heter jag, är född den 12 december 1999. Alltså är jag i skrivande stund 16 år gammal. Jag bor i en ganska liten stad i Skåne där jag också går andra året på ekonomilinjen. Jag bor tillsammans med min mamma, pappa och lillebror, och vi har även en liten kanin som heter Baltazar.

Jag är en ganska kreativ person, och har alltid varit. När jag var liten älskade jag att pyssla och måla, vilket jag fortfarande gör. Jag kan sitta i timmar och rita, men också redigera bilder för att få dem se så bra ut som möjligt. Vid 2013 väcktes mitt intresse för fotografering då jag hade köpt min första egna systemkamera, och jag har sedan dess utvecklats mer och mer.

Jag har alltid varit ganska blyg av mig när jag hamnar i en grupp människor som jag inte riktigt känner. Jag tycker det är ganska svårt att slappna av och bjuda på mig själv, vilket är något jag verkligen vill bli bättre på då härliga människor är det bästa jag vet. När man verkligen känner mig så kan jag snacka i timmar och göra alla möjliga konstiga grejer, haha. När jag är ensam så sätter jag gärna igång mina favoritlåtar samtidigt som jag sjunger med, och jag är väldigt noga med att ingen annan hör mig när jag tar ton..

De enda framtidsplanerna jag har är att jag vill jobba för att sedan kunna resa. Jag hade så gärna velat testa att bo utomlands (helst London, USA, Australien, Spanien bl.a.) och helt enkelt få upptäcka världen. Jag har alltid sagt att jag inte har någon aning om vad jag vill jobba med, men nu vet jag att jag vill jobba med något kreativt, något som jag får skapa saker och komma med nya idéer. Men vad just drömjobbet är har jag ingen aning om. Jag får helt enkelt se vad som händer.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Instagram@matildardn