Bilder lånade från weheartit

Imorgon (!!) börjar jag tredje året på gymnasiet vilket känns lite konstigt. Jag kommer ihåg för två år sedan hur nervöst det var att börja första året och tänkte därför dela med mig av lite tips till er som börjar ettan i år!

1. Prata med de i din klass

Jag vet att det kan kännas lite stelt, men jag lovar att det kommer vara värt det! Ge någon en komplimang för att lätta upp stämningen och försök hitta något gemensamt med någon. Det kommer kännas så mycket bättre att ha någon att vara med i början. Om du får klasslistan innan första dagen så kan du till och med söka upp de nya klasskamraterna på facebook och skriva till dem där!

2. Ha på dig kläder som du är bekväm i

Välj ut en outfit i lugn och ro innan du börjar som du verkligen känner dig bekväm i. Om du har på dig något som du verkligen gillar och trivs i så kommer det synas. Du kommer helt enkelt bli mer självsäker och bekväm.

3. Kom förberedd

Stressa inte på morgonen, utan ta det lugnt och förbered allting dagen innan. När du väl är i skolan kan det vara bra att ha med väska, kalender osv för att hålla koll på saker och ting. Du kommer säkert också få massa papper som ska hem och fyllas i, så håll koll på dem!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

För några dagar sedan var jag ju i Malmö (läs om det HÄR) och var bland annat inne på Sephora där jag lite spontant köpte denna concealern ifrån Kat von D.. Jag har ju haft lite strul med min hy och går nu på en kur med isotretinoin som har varit SÅ bra för min hud. Det är väl i princip det starkaste man kan ta mot akne, och har en del bieffekter (kan skriva mer om det i ett annat inlägg).

Iallafall, har inte en enda finne kvar och min hy är HELT slät, men har dessvärre en del röda ärr som har varit omöjliga att täcka (inte för att man måste det, men jag personligen känner mig mest bekväm med det). Provade nu denna concealern och det är helt klart det bästa jag testat!! Så himla bra. Så ett stort tips för er som vill täcka finnar och ärr! Ganska dyr, men jag tycker redan efter att ha använt den två gånger att det varit värt det.

Likes

Comments

Måste verkligen tipsa om dessa låtarna, helt klart mina favoriter just nu! Jag har lyssnat på så himla mycket musik nu på sista tiden, typ hela tiden haha. Dessa låtarna är dem som går på repeat, så himla bra!! Min favorit av dem alla är nog New Rules med Dua Lipa, om ni inte hört den så måste ni lyssna på den NU.

Vilka är era favolåtar?

Likes

Comments

Hej på er!! Sitter här nu och har precis varit ute och sprungit och tagit en dusch. Jag har ju faktiskt tagit tag i det nu (!) och har redan varit ute två gånger. Får väl se hur länge det håller, men just nu vill jag bara förbättra min kondition. Apropå något helt annat, jag var ju häromdan och klippte mig (det blev en liten lugg!!) och efter det gick jag bl a till H&M för att kolla på lite smycken. Jag hittade dessa två guldiga halsbanden som verkligen är så fina! Hade velat ha liknande i silver också. Vad tycker ni?

Likes

Comments

ANNONS: Inlägget innehåller reklamlänkar från Nelly och Zalando

1. HÄR // 2. HÄR // 3. HÄR // 4. HÄR // 5. HÄR // 6. HÄR

Eftersom att skolan börjar nästa vecka för mig så tänkte jag att det kunnat vara kul att göra lite back to school outfit inlägg! Själv älskar jag sådana här inlägg eftersom man får inspiration till vad man kan ha på sig vilket inte alltid är så lätt att veta. Just denna outfiten tycker jag är supersnygg och hade lätt kunnat ha på mig den själv. Älskar när det är enkelt och inte för mycket. Vad tycker ni?

Likes

Comments

Instagram@matildardn