Godmorgon på er! <3 Tänkte uppdatera här lite eftersom jag saknat det. Häromdan var jag iallafall iväg och gick lite i affärer och hittade bland annat denna kjolen för 150 kr på rea inne på H&M! Så himla bra kap. Tror den kan komma bra till användning både på fest och till vardag. Köpte även en bikiniöverdel på rean som var superfin. Jag ääälskar ju bikinis och hade helst velat ha ALLA, haha.

Ska försöka uppdatera här lite oftare, känns som att jag har så mycket att skriva om!!

Likes

Comments

ANNONS: Inlägget innehåller reklamlänkar från Gina tricot

1. HÄR // 2. HÄR // 3. HÄR

Något som jag är lite ute efter inför hösten är ett par snygga "mom jeans". Jag är lite trött på tighta jeans och det hade varit skönt att ha några som är lite lösare, som dessa ovan! Tycker verkligen att dem är SÅ snygga och går att styla till typ allt. Vilket par är er favorit?

Likes

Comments

Förra veckan när vi var på Öland så bestämde vi oss för att åka upp till Böda för att vara där på stranden. Vi bestämde oss för att köra längs västkusten på Öland och hittade detta fina ställe!!

Sandvik hette det och stranden där var SÅ fin. Havet var verkligen turkost och det såg verkligen inte ut som att man var i Sverige. Jag förstår faktiskt inte varför nästan ingen var där och badade? Vi stannade där i kanske en halvtimme där jag gick runt och fotade typ allt haha. Det var ju så fint!!

Vi gick även till andra "stranden" som var i närheten där det också var superfint. Tog dock inte lika många bilder där, men dem får ni i ett annat inlägg!

Är det någon av er som varit i Sandvik?

Likes

Comments

Hej!! Jag är hemma. Var på Öland i ungefär 10 dagar så det är ganska skönt att få sova i sin egna säng nu, haha. Det har tyvärr inte blivit så många blogginlägg från mobilen som jag trodde, men antar att jag behövde lite ledigt från det. Har däremot lagt upp ganska mycket på min instagram, så ni kan ju gå in där och kika! Det är ganska skönt att vara hemma, men lite tråkigt också. Det känns ju egentligen inte som att sommaren ens börjat, när över halva har gått?? Hoppas vi får lite sommarvärme snart iallafall!

Vad gör ni idag?

Likes

Comments

Instagram@matildardn