Bilder från Teneriffa i februari

Hej på er! Idag har det bara varit en sådan slapp-vara-hemma-dag eftersom det regnat HELA dagen. Jag har verkligen inte gjort någonting. Vädret har inte alls varit bra de senaste veckorna, vad hände med sommaren liksom? :( Det brukar ju dock vara så att juni brukar ha ganska tråkigt väder men att det vänder i juli. Hoppas att det blir så i år iallafall... Idag är det fredag vilket ändå är skönt! Även fast man har lov så uppskattar man ändå fredagarna av någon anledning. Snart är det pizza som gäller i vanlig ordning och sedan blir det väl att kolla på någon bra serie.

Vad gör ni ikväll?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Något som jag har stor användning av i GIMP är att kunna klippa i bilder. Detta använder jag mig av varje gång jag gör kollage. Detta är verkligen en bra funktion att kunna om man använder GIMP, och jag tror att vem som helsthar stor användning utav den.

Om ni vill veta mer om GIMP och vad det är så hittar ni mitt inlägg om det HÄR

1. Börja med att välja bilden som du vill klippa ut, i mitt fall är det denna rosa väskan.

2. Klicka på lasso-verktyget som är markerat i verktygslådan

3. Börja att markera objektet som du vill klippa ut genom att klicka runt det med datormusen. Här kan du själv välja hur noggrann du ska vara!

4. När du klickat runt hela objektet så klickar du bara på den första punkten igen, och objektet har sedan en markering runt sig.

5. Klicka nu på "Markera" högst upp på fönstret, och sedan "Invertera" så att området runt objektet istället är markerat. Klicka sedan på delete och bakgrunden försvinner!

6. För att få bort markeringen så klickar du på "Markera" igen, och sedan "Inget".

7. Nu är det klart och du har klippt ut en bild!

Hoppas ni tyckte att detta inlägget var hjälpsamt och skriv gärna en kommentar ifall det är något mer ni undrar över!

Likes

Comments

ANNONS: Inlägget innehåller en reklamlänk från Gina tricot

Ni hittar kjolen HÄR

Måste bara visa min jeanskjol som jag köpte för ett par veckor sedan! Är det inte den perfekta jeanskjolen?? Är verkligen supernöjd med den. Den är verkligen helt perfekt i sommar och passar med så många olika toppar vilket jag älskar. Ett riktigt bra köp helt enkelt. Nu letar jag dock fortfarande för de perfekta jeansshortsen... Jag vill ju gärna ha ett par vintage levi's shorts, men det blir aldrig av att jag köper några. Får hoppas att jag hittar några i Berlin!

Likes

Comments

1. Skriv ner idéer till blogginlägg

Det händer väldigt ofta att jag får idéer till blogginlägg när jag gör något helt annat än att blogga. Jag skriver ALLTID ner dem på min mobil, så jag kommer ihåg vad det handlar om. Sen när man inte vet vad man ska blogga om så kollar man bara sin lista med idéer och det blir mycket enklare att skriva ett blogginlägg!

2. Fotografera mycket

I vilken blogg du än har så funkar det alltid att lägga upp bilder om man inte har något annat att skriva om. Fotografera därför mycket (det räcker bara med mobilen) på så mycket som möjligt så har du material när du inte har några andra idéer. Ett extra tips är att redigera bilderna lite så de får lite mer liv och blir lite mer intressanta!

3. Läs andras bloggar

Här på Nouw, där jag bloggar finns det en sida där man kan se allas (på portalen) nya inlägg. Jag brukar gå in på min kategori (mode & skönhet) för att se vad andra som har liknande bloggar som mig skriver om. Jag får alltid massa nya idéer och blir inspirerad när jag läser andras inlägg! Kom bara ihåg att inte kopiera ett inlägg rakt av, utan isåfall bara ta inspiration.

Likes

Comments

Heej på er, hoppas ni haft en fin dag! Dagarna bara går och går och jag vill bara att det ska bli söndag så vi kan åka till Berlin någon gång, haha. Jag är en sådan person som kollar upp allting i förväg, jag går liksom in på google maps och kollar runt på området vi ska bo på haha :( Som ni märker är jag iallafall väldigt taggad. Denna dagen har dock kanske inte varit lika rolig, rensade massa skåp här hemma (helt frivilligt faktiskt, älskar ju att ha det organiserat) och nu håller jag fortfarande på att rensa min byrå på mitt rum. Troooor nog jag tar en paus och fortsätter imorgon, haha.

Likes

Comments

ANNONS: Inlägget innehåller reklamlänkar från NA-KD

30% OFF PÅ ALLT

1. HÄR // 2. HÄR // 3. HÄR

PÅ NA-KD'S HEMSIDA

4. HÄR // 5. HÄR // 6. HÄR

I 48 TIMMAR

7. HÄR // 8. HÄR // 9. HÄR

MED KODEN "NAKDMILLION"

10. HÄR // 11. HÄR // 12. HÄR

Godmorgon på er! <3 Tänkte tipsa om att NA-KD just nu har en kampanj där man kan få 30% på allt på deras hemsida (med några undantag) eftersom de fått 1 miljon följare på instagram. Hur bra är inte det? Har ju skrivit om NA-KD mååånga gånger innan, just för att jag faktiskt gillar deras grej. Nu kan man iallafall få 30% på bl a Levi's shorts vilket jag själv verkligen borde kolla in...

Likes

Comments

Instagram@matildardn