Har passat min kusin idag så myssssiiigggttt!!!! Nu ska jag snart natta honom och sen ska jag kolla på sex and the city och äta nutella med jordgubbar, blåbär och hallon!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Har precis ätit sushi så himla gott skulle kunna leva på det!

Likes

Comments

Har precis kommit hem ifrån gymmet och ska nu kolla på pretty little liars, hoppas på att få veta vem A är idag!
Efter skolan idag skyndade jag för att duscha och sen hämtade papps mig för jag skulle på akupunktur, idag gjorde det riktigt ont och det sticker nu i nerverna eller något i magen det gör skit ont! Men förhoppningsvis ska jag bara göra det en gång till nu på lördag!

Likes

Comments

Jag älskar fredagar! Slutar alltid klockan 12:15 och sen är det ju helg!
Efter skolan gick jag hem och fixade lite sen åkte jag till Sturegymnasiet och mötte upp Vanessa o Bianca för att kolla på 3:ornas dans dom var jätte duktiga!
Sen åkte vi ner till stan och satt på Roberts coffee i några timmar och nu kom jag hem ska nog kolla på något sen sova ska upp tidigt imorgon på akupunktur!

Likes

Comments

Igår efter jag hade köpt klänningen gick jag till min moster för att träffa David, hon skulle iväg så jag passade honom i några timmar, han är för söt!

Likes

Comments

Igår åkte jag ner och köpte denna klänning från Ester Elenora, så nöjd! Det är verkligen en klänning man kan ha många gånger i sommar inte bara på avslutningen!

Likes

Comments

Idag har jag haft studiedag. Jag började dagen med att åka till stan för skulle på akupunktur, så jävla ont det gjorde på ryggen har blåmärken överallt typ! Men om det hjälper är det ju värt det, på magen o så kändes det knappt men på ryggen gjorde han en annan sorts akupunktur. Efter det så träffade jag Vanessa, Bianca och Selma på biblioteket, vi skulle göra matte, jag gjorde nog nio uppgifter på hela den tiden vi var där haha! Sen gick jag, Vanessa och Bianca för att äta. Så gott åt på en Kinarestaurang. Efter det gick vi i lite affärer sen tog jag bussen till gymmet för att träffa Joanna,var två timmar tidig så gjorde lite matte där också!

Nu ska jag gå och äta efterrätt, pappa har gjort någon chokladtårta!😋

Likes

Comments

Igår åkte jag ner till stan för att köpa Ida Sjöstedt klänningen, men såklart va den slut. Får väl försöka hitta den någon annanstans eller beställa om det går. Sen så kollade jag på en Lexington jacka, men då fanns det bara i storlek L. Så jag blev såklart jätte besviken att inget av de jag ville ha fanns kvar, men precis innan jag skulle gå så såg jag hunkydory koftan som jag letar efter och den fanns i xs och då köpte jag den direkt, det fanns bara en kvar och jag hade redan "blivit av med" klänningen och jackan jag tänkte inte "bli av med" koftan också! Men jag är riktigt nöjd ville verkligen ha den!
Efter jag varit där skyndade jag iväg till gymmet för där stod Joanna o väntade på mig.

Likes

Comments

Har varit på gymmet med Joanna någon timme idag, hade massor att prata om som vanligt så vi pratade väl 85% av tiden vi va där! Hahah men nästa gång ska vi försöka att bara gymma, prata kan man göra efteråt!

Imorgon är det nationella i svenska fan va nervös jag är men det är alltid så innan ett prov iallafall för mig men sen när jag faktiskt gör provet så tänker jag alltid "men gud va onödigt att vara så nervös för detta" oftast går det ju bättre än man tror.

Likes

Comments

Så här känner jag mig👆

Likes

Comments