Header

Hej, bra med er? Bra med mig iallafall. Påsklov nu så det känns ju givetvis skönt. Igår var jag och tjejerna ute och runt i Falun, vi skulle på en gymnasiefest men den sög tyvärr, hade dock en väldigt trevlig eftermiddag/tidig kväll som började hos Olivia så det var bra. Så, bilder? Ja många men jag har funderar över hur mycket mina slarviga snapshots ens förmedlar och hur taskigt det ser ut, så därför publiceras bara en idag och de är en glad en påväg till en buss.Idag då, torsdag igår fredag idag! Jag har gått på den årliga tipspromenaden i västannor med släkten och myst lite ute i vårsolen (som ej fanns typ) och ska snart fixa lite inför påsken, mer får ni ju faktiskt se sen, heh.

Dagen söta från Pappa:Cykeln är viktig:))

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

CommentsEtt crossfit pass på de också

Likes

CommentsKikade runt lite i H&Ms nya vår katalog, dock inte den som visar alla plagg utan den med inspiration och texter från designerna. Satan blev positivt överraskad! Känns som att hm börjar levererera på riktigt nu, iallafall sånt jag gillar att klä min kropp med.

Sneakers,spegelglas i alla färger, classy dress (but still comfy doe) och en bränna. Najs

Likes

CommentsHej på er! Idag har jag varit i Sollentuna hela dagen, kollar lide hockey och åkt över till Täby centrum för shopping (skulle inte egentligen:/) har haft galna fotosessionS med pappa och hans kompis samt umgåtts med i princip hela familjen kom jag på!? Fett med bra haha.

Nu sitter jag hemma i lägenheten och kollar film, matkoma efter Olerys är ju vanligt och idag var allt som vanligt, alltså jag har en rejäl matkoma atm. Men mys att träffa Maja såklart.

Likes

CommentsKan inte förstå att jag i detta nu publicerat antagligen livets tråkigaste och mest ointressanta bild här på bloggen, kanske för att min kväll visat motsatsen till ointressant och tråkig, ja resten får ni klura på.

Tyckte att glassen i skålen var så fin på nått sätt, rosa och vitt är ju rätt festligt som mormor brukar säga så jag antar att det var de jag typ fastnade på, färgkombinationen. Men apropå Mormor så har jag och mamma relativt spontant kommit på att vi ska till Stockholm i helgen, hur jädrans skönt ska de inte bli att få komma bort ännu en helg? Och dessutom till min favvo ort med massa favvo människor? Bara massa FAVs. JA va kul.

Nä hörrni nu lär jag verkligen slagga så jag orkar tidigt idrottslektion imorgon! Har ett kram möte i "mördartrappen" (som de tydligen heter) på skolan och jobb på Konsum efter det så full rulle nonstop mannar. GODNATT:-))

Likes

Comments

LEER när jag tänker tillbaka på helgen, Idre levererade som tusan. Skidsystemet var toppen,vädret likaså. Ni vet en klarblå himmel och sol??? Finns nästan inget bättre att kombinera skidåkning med. Och med en bästa vän på det.

Här är hon, kläär mitt Stjärnskott/stopp

Likes

CommentsSkitroliga bilder på mig från när jag mådde piss, visst ser man de?

Alltså nää hörrni, fy satan vilken eftermiddag alltså. Blää hatar sånt här, när ska det ta slut på allt elände liksom. Ska iallafall göra mig själv glad på nått vis, antingen köpa godis eller nätshoppa några saker. Faktiskt de jag lägger mest pengar på om ni undra, godis och kläder/skor. Skit tråkigt faktiskt hur mycket man slösar bort på sånt men inte blir jag nöjd nångång så, SÅ. Knappt värt det.

Imorgon blir det en kort dag då jag bara går till halv 10 nångång, en lektion för några småkids sen är de över. Funtar på om man ska ta sig till Borlänge för att käka på IKEA, har sånt suug efter maten där. Vi får la se helt enkelt! Hade

Likes

CommentsHaft en relativt lugnt helg, mått piss mått bra mått piss mått bra, ja ni vet hur det funkar kanske. Har iallafall varit hos Pelle och idag firat lillebror. Ni ska få bilder på det hela också.

Likes

Comments