Min födelsedag

Nej men hallå på er!

Igår var det min födelsedag och är så glad över det Gabbe gjorde för mig. Han väckte mig klockan 8 med sång och present. Han hade även pyntat hela lägenheten med ballonger haha. Han vet att jag äääälskar födelsedagar. Blev så glad! När han drog till träningen gick jag ut för en promenad. Solen var framme och dagen började bra.

Efter promenaden kom Gabbe hem igen och jag åt lunch. Vid eftermiddagen hade han sitt andra träningspass så jag körde honom dit och drog sedan och fikade. En prinsesstårta givetvis!! ;)

Vid eftermiddag/kväll tog vi ett glas bubbel hemma och spelade kort. Lyssnade på musik och drog sedan till en så fin resturang vid sjön. Vi bestäldde in en ”sushibåt” med massvis av sushi. Fick även ett kort där det stod att vi ska resa i sommar. Snacka om en bra och mysig födelsedag!!

Idag tog vi sovmorgon eftersom Gabbe var ledig. Var ute på en promenad och lagade sen lite lunch hemma. Nu sitter jag i soffan och kollar bachelor, så bra ju! Ska snart ta en kaffe och spela lite kort. Myys!

Gillar

Kommentarer