Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Blir lugn bara jag tittar på bilder hemifrån haha, älskar att vara hemma, det är så sjukt harmoniskt. Så skönt att ha det här att åka till ibland när Stockholm blir lite för stressigt och jobbigt <3

Likes

Comments

Skakar lite liv i bloggen som inte riktigt har varit topp tio prio senaste tiden.

dag ringde mitt på alarm 04.55, det var ju workshop på ZARA så det var bara att masa sig upp och klunka kaffet så snabbt som möjligt. Vi gjorde om halva butiken och det blev så himla himla fint. Var nästan så man ville slå kunderna på fingrarna när dom rörde något. Älskar höst/vinterkollektionerna med stickade oversized tröjor, långa kappor och boots i mörka färger.


  • Filed under: LIFE

Likes

Comments

Likes

Comments

Untitled #9


Snart ska jag bli Sambo med Jens och jag längtar så mycket efter att få inreda vårt hem tillsammans. Det här kollaget får bli lite inspo för badrummet - ljust, enkelt och mysigt. 

Likes

Comments

Snapchat,Instagram, Facebook, Twitter och som om det inte vore nog så skaffar jag en blogg också. Kanske rätt så osynlig, men det gör liksom inte så mycket. När mina sparpengar räcker till en ny kamera så kanske den här bloggen kommer uppfylla sitt syfte på riktigt, men tills dess får mina iPhonebilder ställa upp.


Idag är det söndag, och ångesten är verkligen nonexistent för vet ni vad? JAG HAR VACAY i hela två veckor. Två veckor då jag ska bocka av några måsten, men också turista i den fina staden jag bor i - Stockholm, och bara göra ingenting. 

Det sistnämnda är ungefär vad jag ska göra nu, såå adiós amigos!

  • Filed under: LIFE

Likes

Comments