Strålande sol och ångest

Vardag

Heeej på er! Tack tack tack för all fina respons på mina inlägg samt alla gratulationer till veckans blogg. Det är så otroligt roligt och motiverande.


Idag vaknade jag till strålande sol och en stor ångestklump i magen. Har drömt jättejobbiga drömmar hela natten, som är anledningen till min ångestklump. Drömde om saker jag verkligen inte vill bli påmind om eller tänka på, fruktansvärt.


Men nu sitter jag på altanen, i solen och försöker jobba på brännan och få i mig lite D-vitamin. Tror ni man får någon färg såhär års? Känns tveksamt, men försöker ändå.


Jaja, nu ska jag strax gå in och laga lite lunch. Det blir spagetti med olja, vitlök, chili, salt, svartpeppar och parmesan. Så lätt och så gott!


Senare i eftermiddag ska jag träffa två vänner, så ska vi fika i solen och sedan gå på promenad med deras hundar och titta på solnedgången. Hur mysigt? En perfekt vårdag verkligen.


Hoppas ni får en underbar dag. Kram!

  • Vardag
  • Nära Stenmurklan, Mölnlycke

Gillar

Kommentarer

ellenholmberg
ellenholmberg,
Så fin blogg😍
nouw.com/ellenholmberg
mysalva
mysalva,
Älskar vi är så lika!!
nouw.com/mysalva
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Det verka vara en helt ok dag
nouw.com/stenhagenbettan
Izabellemarmfors
Izabellemarmfors,
Underbart! Drömmer alltid jobbiga drömmar som man inte vill bli påmind om, så jobbigt..
nouw.com/izabellemarmfors
christinesstories
christinesstories,
Jag har lite samma känsla idag. Så jag lider med dig. Ps, nu får vi både D-vitamin och lite färg i ansiktet från solen. Men bara de timmarna under dagen då din skugga är lika lång som du är i verkligheten 😊 Så typ mellan kl 12-14. Hoppas att ångestklumpen lösts upp lagom till kvällen! <3
nouw.com/christinesstories
linnearosengren
linnearosengren,
Jag tror säkert man kan fylla på vitamindepåerna redan nu. Och om inte annat blir man ju himla glad av solen. kram på dig fina du 💕
nouw.com/linnearosengren
IP: 2a01:4f9:4a:2aac::2
  • Nouw