Söndag

Vardag

Söndag och ännu en dag utav fixande i lägenheten. Idag målade vi väggarna en andra gång och nu är det bara listerna kvar. Färgen som jag valt blev verkligen perfekt, den är ljus och stilen, men ger ändå en känsla av värme, samt att den kommer passa perfekt till min inredning.


När vi kom fram till lägenheten idag så begav jag mig ut på en promenad för att se hur lång tid det tar att gå till Mölndals galleria. Det tog exakt 10 minuter, så bor alltså väldigt nära. Skulle dessutom hämta ut medicin på apoteket och när jag ändå var i gallerian köpte jag på mig lite annat också. Tänkte köpa ett nyckelskåp i rotting på Söstrene grene, men det var tyvärr slut, så istället hittade jag en sprayflaska i vintagestil, till mina blommor, och en fin skål i stengods. Sedan gick jag vidare till Rituals där jag köpte handtvål till badrummet. En lite dyrare och bättre handtvål är något jag tänker unna mig och mina gäster, det gör så himla mycket.


När vi var klara i lägenheten så köpte vi med oss thaimat på vägen hem. Eller egentligen är ju lägenheten mitt hem, när jag tänker efter. Känns fortfarande overkligt att jag ska bo där, även fast vi vart där och fixat i flera dagar. Stannade iallafall och åt hos mamma, för att sedan promenera hem till morfar där mina små bebisar väntade på mig. Så nu ligger jag i sängen med två små pälsbollar bredvid mig. Ska strax släcka lampan och säga godnatt, för imorgon ska jag upp tidigt och plugga i princip hela dagen, inför ett seminarium vi har på torsdag. Dessutom ska vi till lägenheten på tisdag igen, så får försöka hitta tid till plugget dagarna vi inte är där. För på tisdag kommer nämligen en hemleverans från Ikea med min säng, madrass, sängben, matbord, hallspegel, klädhängare, skoställ och kökpall/liten stege. Är så taggad på att få in allt i läggan!

Min fina gamla kristallkrona, som jag köpt på second hand

Hur fin är inte väggfärgen tillsammans med min nya parkett???

(lite svårt att få en rättvis bild på väggfärgen)

Gillar

Kommentarer

  • Nouw