Rena, naturliga hudvårdsprodukter

Skönhet

Hej!

För er som läst min blogg ett tag vet säkert att jag är en riktig skönhetsjunkie. Min hy var ju riktigt inflammerad mellan november-januari, och nu har jag äntligen fått pli på det. Tack vare en receptbelagd nattkräm med antibiotika. Dock blir min hy väldigt torr på grund av denna och jag vet inte riktigt vad jag ska använda under dagen. Men kom precis över en sida som heter softskin. , där det bara säljs helt naturliga och ekologiska produkter. Samt att inget är testat på djur. Dessutom är förpackningarna miljösmarta och kommer från närområden, kvinnocooperativ i u-länder eller småjordbruk. Vilket jag tycker låter otroligt bra, då jag tror väldigt mycket på rena naturliga produkter, är mot djurförsök och mer än gärna värnar om miljön.


Tycker även det är så spännande med olika oljor och deras egenskaper. HÄR hittar ni ett väldigt intressant inlägg från Softskin magazine, där man kan läsa om hur eteriska oljor kan hjälpa till vid förkylningar. På Softskin magazine kan man även läsa recensioner om dom olika produkterna som säljs, med mera.


Jag tänker faktiskt att jag ska testa några av produkterna som säljs på softskin, kanske en dagkräm, en toner och någon ansiktsmask. Bidrar gärna till en sida som tänker på djuren och hållbarheten. Någon av er som har erfarenhet av Softskin.se och/eller ekologiska ansiktsprodukter?


Ta en titt på deras hemsida om det låter intressant. Det finns hudvård, hårvård, smink och kroppsvård.

Här är en liten sneakpeak på sortimentet.

  • Skönhet
  • Nära Stenmurklan, Mölnlycke

Gillar

Kommentarer

matildatakkula
matildatakkula,
Hoppas du har haft en toppen dag! Kram <3
nouw.com/matildatakkula
  • Nouw