PLUGG, PLUGG OCH PLUGG

Hej! Mina senaste dagar har bestått av väldigt mycket plugg, då jag har en inlämningsuppgift tills imorgon och ett examinerande seminarium på fredag. Därför har jag inte riktigt tagit mig tiden till att blogga. I måndags satt jag framför datorn och skrev på min inlämning i över 6 h. Jag klarar verkligen inte av att titta på en skärm så länge, på varken datan eller mobilen, jag blir både yr och illamående. Kanske borde göra en synundersökning? Dessutom är jag helt stel och har ont i både nacke och rygg, för att jag haft sån dålig arbetsställning när jag suttit och pluggat. Men igår efter en hel dag av plugg och städande så kom Lisa och Linn hem till mig, mina älskade kollegor. Dom hade med sig inflyttningspresent i form av en orkidé, ett stort fint doftljus, en necessär och leksaksbollar till katterna. Så snällt. Tanken var även att vi skulle testa en italiensk restaurang som ligger precis vid Mölndals galleria, men när vi kom dit var det stängt. Istället gick vi till Bastard Burgers och köpte med oss varsin hamburgarmeny hem. Blir alltid lika förvånad över hur gott det är.


Efter att dom åkt hem strax efter 22 så var jag så trött att jag knappt orkade ta mig upp ur soffan för att tvätta bort sminket. Men, det är ett måste, så jag kämpade mig upp och sedan somnade jag så fort jag la huvudet på kudden. Dock har jag inte sovit speciellt bra, dels för att jag är så stel i nacken och dels för att mina kära katter ville ha mat vid halv sju, samt springa runt och leka hela morgonen.


Nu sitter jag vid matbordet, med en kopp kaffe och pluggar. Om en liten stund kommer mamma hit, så ska vi umgås och ta det lugnt. Hoppas ni haft/har en bra onsdag. Kram.

Gillar

Kommentarer

matildakz
matildakz,

Hoppas du får en bra kväll & plugget gått bra!

nouw.com/matildakz
Matildaogren
Matildaogren,
BelindaGoransson
BelindaGoransson,

Hoppas du får en bra fortsättning på veckan!! Bra kämpat med allt pluggande!🥰

nouw.com/belindagoransson
Matildaogren
Matildaogren,
Tack, detsamma! <3
nouw.com/matildaogren
tildabjorklund
tildabjorklund,

Fortsätt kämpa på med plugget! Vet hur tufft det kan vara i vissa pluggperioder 💕

nouw.com/tildabjorklund
Matildaogren
Matildaogren,
ja, är bara att kämpa på <3
nouw.com/matildaogren
T
,

Färgar du ditt hår själv hemma? Har för mig att du skrivit det och tycker ditt hår är så fint. Vilket märke använder du isåfall? 😊

Matildaogren
Matildaogren,
Ja, färgar det då och då. Har ingen speciell nyans eller märke som jag brukar använda, tar bara något jag tycker ser fint ut, eftersom jag redan har mörkt hår och det inte blir så stor skillnad ändå, tack <3
nouw.com/matildaogren
  • Nouw