på mitt nattduksbord

En bukett med mina favoritblommor, nejlikor <3

Två oljor. Den högst upp som det står lavendel på har jag köpt på Ullared. Har nämligen hört och läst att lavendel är en lugnande doft. Det ska minska oro och hjälpa dig att somna samt sova bättre. Så brukar droppa några droppar på mina kuddar ibland.

Den andra oljan står det sleep på och den är från Indiska. Jag fick den i julklapp och det är en roll on olja med lavendel, apelsin och kamomill. Man ska applicera den på handleden innan man ska sova, så ska den hjälpa dig att sova bättre.

Den här salvan, som har räddat mina mungipor. Har haft otroligt torra mungipor på vintern, så att dom spricker hela tiden. Då tipsade min mamma om denna salvan som går att köpa på apoteket. Det är ett växtbaserat läkemedel som används vid behandling av munsår, andra ytliga mindre sår såsom sprickor i mungiporna och fingertopparna. Så den tar jag när jag ska sova, om det behövs.

Novalucol är ett måste på mitt nattduksbord. Det är en tuggtablett mot tillfällig halsbränna. Jag har nämligen magkatarr vilket gör att jag lätt får halsbränna, speciellt när jag ska sova på kvällen. Så denna har jag med mig vart jag än går.

Gillar

Kommentarer

matildardn
matildardn,
Åhh va fint! <3
nouw.com/matildardn
matildatakkula
matildatakkula,
Så fint!! Kram <3
nouw.com/matildatakkula
  • Nouw