mina tatueringar

Som jag skrivit innan har jag väldigt många tatueringar. Tänkte därför dela med mig av dom och berätta historien bakom varje. Har dock ingen bild på min tatueringen som går längs ryggraden, det är en liten text där det står "I am enough".


- På min underarm har jag mitt nyaste tillskott "444", vilket är ett änglanummer. 444 står för att man alltid har änglar som vakar över en och alltid finns där när man behöver dom.


- Jag har även ett litet hjärta med en ring runtom. Den gjorde jag på Bali och den står för att allt kretsar runt kärlek.


- På överarmen har jag texten "Art", då jag uppskattar konst väldigt mycket och ser det som ett sätt att uttryck sina känslor. Samt att tatueringar i sig är en typ av konst.


- Två körsbär som sitter ihop. Det är en tatuering som jag och min kusin har gjort tillsammans och körsbären står för oss.


- Jag har även konturerna av en katt på överarmen. Älskar katter, har alltid gjort och kommer alltid att göra.


- På min vänstra axel står det "ANGEL". Den gjorde jag till minne av min vän som gick bort i psykisk ohälsa förra året. Ser det som att jag har en ängel på min axel.


- Har också texten "REVOLUTION" med EVOL i rött och bokstäverna vända så att det står LOVE. Satte den nära min tatueringen av kvinnosymbolen, då jag tycker att dom hör ihop. Dock fick jag en allergisk reaktion av den röda färgen och texten förstördes lite, då det röda svullna upp och bara var sårskorpor första månaderna.


- Kvinnosymbolen har jag för att jag brinner för feminism och som en symbol för alla andra kvinnor som kämpat för våra rättigheter genom tiderna, som gör att vi är där vi är idag.


- Har ett M med ett streck över ena "spetsen" av m:et, så att det blir ett A. Alltså ett M och ett A i ett. Vilket står för mina föräldrar Madeleine och Anders.


- Jag har en sol och halvmåne på överarmen. Denna gjorde jag mest för att jag tycker det är fint och det var väääldigt spontant.

- På mitt skulderblad har jag min första tatuering, som jag gjorde i Prag. Det står "Liselotte" och det är min moster som gick bort i cancer för några år sedan.


- Har texten "YOUR NAME" på underarmen, som kan vara vem som helst. Dessutom är det från en av mina favoritartister, Ed Sheerans låt "wake me up" där han sjunger i första versen "I should ink my skin with your name".


- På baksidan av överarmen har jag en fjäril, som jag gjorde på Santorini. Fjärilen står för pånyttfödelse och förändring.


- Ett hjärta med eld inuti, som också tillhör mina senaste tillskott. Den gjorde jag för att jag tycker den är snygg men också för att jag kan identifiera mig med den då jag har väldigt starka känslor och känner väldigt mycket.


- Har XII på min underarm, som betyder 12, vilket är mitt turnummer.

Gillar

Kommentarer

  • Nouw