Min fredag

Igår gick jag upp tidigt för att ta mig till skolan där jag skulle ha prov på skallskador och chock. Jag skrev provet ganska snabbt, är en s.k ”snabbskrivare”. Därefter väntade jag in några klasskompisar som jag har ett grupparbete med och sedan gick jag och Karin för att äta thai buffé.

När klockan blev 12.30 mötte jag upp Felix, Line och Ruffe. Jag gick och köpte lite blommor till lägenheten och så kom pappa och hämtade upp oss. Alla skulle nämligen följa med till Majorna och hälsa på Sune, samt låta Ruffe och Sune få träffas.

Träffen mellan Ruffe och Sune gick jättebra. Det är tur att Ruffe ÄLSKAR katter, och Sune är extremt lugn.

Lite senare gick vi och åt på tullen, för att sedan spela lite spel. Vi hann dock inte spela så länge, för Viktor skulle spela fotbollsmatch. Så när Viktor gick iväg till samlingen, åkte Line och Felix hem, och jag somnade i sängen bredvid Sune. Vaknade sedan när det var 20 minuter kvar på matchen, så gick ut och kollade det sista. Fotbollsplanen ligger nämligen precis utanför.

Nu ligger jag i sängen med Sune tryckandes mot mig, i vanlig ordning. Idag vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på, har inget planerat. 

Kram!

Gillar

Kommentarer

MissJohansson
MissJohansson,
Hoppas det gick bra på provet! Låter som en riktigt härlig fredag! Stor kram! nouw.com/missjohansson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229
  • Nouw