JAG ÄLSKAR..

- Katter. Är verkligen besatt av katter, har alltid varit, kommer alltid vara. Hittade gamla teckningar jag gjort när jag var liten och det är katter på varenda en. Dessutom var en av mina bästa vänner när jag var 5-8 år en katt. Hon hette Sandra och jag älskade henne över allt annat. Vi hade verkligen en speciell relation. Låter konstigt, men så var det.


- Chips. Väljer chips över godis alla dagar i veckan.


- Lukten i soprum. Ja, jag vet, det är helt sjukt och snuskigt. Men jag älskar lukten, kan stå där inne och lukta lukta lukta. Iallafall soprummet vi har hos oss.


- Kläder och skönhet. Mitt största intresse är kläder och skönhetsprodukter och har i princip alltid varit så. Har så otroligt mycket klädesplagg och testat extremt många skönhetsprodukter.


- Att fota och redigera bilder. Tog alltid pappas kamera och fotade när jag var liten. Ville bli fotograf, och fick dessutom A i "foto" på gymnasiet.


- Att sjunga. Kan sitta och sjunga i timmar hemma. Det är så skönt, och speciellt när man mår lite dåligt och vill få ur sig allt. Jag mår verkligen bra av att sjunga och tycker såklart det är jätteroligt också. Synd bara att jag har scenskräck.


- Dansa. Har gått i dans innan och det är också något jag kan stå och göra i timmar hemma framför spegeln. Sjunger och dansar och låtsas att jag är med i typ "high school musical". Är jag 12 eller 22? Ingen vet. Och om jag går ut och festar så hittar ni mig garanterat på dansgolvet. Ge mitt ett glas vin och jag står på en stol och dansar.


- Gammal musik. Typ 80s och 90s hits på spotify. Samt Ted Gärdestad, ABBA och gamla schlagerdängor, såååå underbart. Något som verkligen höjer mitt humör.


- Solnedgångar. Som ni redan vet är det mitt "happy place". Beundrar alltid hur vackert det är.


- Att napa. Jag sover som bäst på dagen och är också som tröttast mitt på dagen. Då finns det inget bättre än att få lägga sig i sängen och sova. Ännu bättre om Linus är med också, och vi napar tillsammans. Åhhh det är så mysigt.


- Klämma pormaskar. Jag är verkligen helt galen i att klämma pormaskar på andra, samt att titta på sådana videos på instagram och youtube. Det är så fruktansvärt tillfredsställande.

Gillar

Kommentarer

Ida - foto & häst,
Så roligt att läsa och sååå vacker du är! Älskar bilderna 😊
idanilssonphoto.se
matildardn
matildardn,
Så bra inlägg ❤️
nouw.com/matildardn
  • Nouw