​Något ​jag har försökt att få in i vardagen nu de senaste veckorna är yoga. Jag har försökt att gå på yoga en till tre gånger i veckan. Detta eftersom jag går i skolan väldigt långa dagar och inte sitter så ergonomiskt i föreläsningssalarna. Med hjälp av yogan har jag blivit bättre på att slappna av och framförallt lärt mig andas på ett bättre sätt. Yogan är även ett väldigt bra komplement till den träning som jag brukar utöva, nämligen ​Body Pump ​och ​Cardio Walking​ eftersom man i yogan använder muskler som man till vardags inte använder så mycket. ​Men ​det framförallt bästa är att jag känner mig mer rörlig i kroppen och speciellt mer avslappnad efter ett yogapass, som verkligen kan behövas nu när jag snart går mot min tredje tentavecka på universitetet. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Dessa toppar/tröjor ovan är i princip sådana som jag brukar ha till skolan när jag vill känna mig lite finare och lyxigare än vanligt, Att dra på sig tex en Odd Molly kofta är inte svårare än en vanlig polo men man ser mycket piggare ut och det ser ut som om man tänkt igenom outfiten mer än vad man har. Måste verkligen tipsa om Odd Molly koftorna och Gant tröjorna för dom har så så bra kvalité. 

Likes

Comments

​Tänk​ om man kunde fått äta en sån här frukost varje dag, eller åtminstone varje helg. Att ligga och dra sig i sängen med en god kopp kaffe och massor av frukt och andra godsaker, det hade verkligen varit lyxigt. Men nu får jag nöja mig med en god kopp kaffe som jag gör i min nya espresso maskin från ​Nespresso ​som jag fick i 20-års present. 

Likes

Comments