Svea, Alma

Några dagar efter förlossningen överraskade Jonas mig med en liten present och tänk så blödig man kan bli, tårarna bara rann. Ett superfint halsband med tjejernas initialer hade han beställt och det har hängt runt halsen varje dag sen dess.

Tänk vad den mannen är underbar och vad lycklig jag är som fått bilda familj med just han.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Träning och hälsa

I lördags var det dags att göra premiär på spinningcykeln igen och snacka om att jag njöt av att vara tillbaka. Som jag saknat att sitta längst fram i salen på ledarcykeln. Men att göra det två dagar på rad när det gått några veckor sedan sist var inget som rumpan riktigt uppskattade, fytusan så obehagligt det var under söndagens pass.

Men nu är jag igång och nu gäller det bara att få tillbaka konditionen, den är verkligen en färskvara!

Förutom att vara tillbaka som instruktör har jag även hittat tillbaka in till gymmet och än så länge svarar kroppen så himla bra på träningen, vilket är riktigt tacksamt. Längtar efter att kunna träna lite tyngre och hårdare men det kommer det också.

Likes

Comments

Vardag, Svea, Alma

Här går dagarna verkligen i ett, livet med ett barn var himla lugnt och stillsamt jämfört med två barn. Men jag älskar det här livet!

Från att vår stora tjej kändes så liten så har hon plötsligt blivit så klok och förståndig. Plockar fram kläder själv, klär på sig själv, hjälper till och matar lillasyster och är den första att trösta och hämta nappen när det behövs.

Nu har vi varit tvåbarnsföräldrar i lite mer än en månad och det är så fantastiskt att följa deras utveckling samt se hur bandet mellan dessa två blir starkare för varje dag. Jag känner mig så lycklig som ska få följa deras resa och utveckling från förstaparkett resten av livet!

Min bästa hjälpreda!

Likes

Comments

Vardag, Tankar och funderingar, Mode och skönhet

Igår när Jonas kom hem från jobbet hade han med sig en present hem och det händer verkligen inte ofta i det här huset så snacka om att jag blev förvånad. Att han sedan höll ett fint litet tal innan han överlämnade det gjorde det inte lättare för mina tårkanaler.

Men herrejösses så tacksam jag är över att få dela livet med just den mannen och att just han är pappan åt mina barn.

Likes

Comments

Svea, Tankar och funderingar, Alma

Det finns inget som ger så mycket glädje och kärlek samtidigt som det ger en sådana skuldkänslor och känslan av att inte räcka till som att vara mamma.

Tre dygn, mer eller mindre, har jag varit ensam med tjejerna vilket i sig varit helt underbart men jag har heller aldrig känt mig så otillräcklig. Att ta hand om en nyfödd och en sjuk 1,5 åring ensam är svettigt och stunderna de båda sover samtidigt är andningspauserna och chans till återhämtning.

Men nu är äntligen pappan i huset hemma, för kvällen om inte annat och jag ska passa på att ladda batterierna och njuta av att vara två vuxna.

Likes

Comments

Svea, Alma

Igår hade tjejerna fått varsitt paket på posten och handstilen kände jag igen så himla väl. Att jag har sådana fina vänner som skickar paket till mina skatter värmer i hjärtat och får tårarna att rinna, jag är så himla lyckligt lottad.

Likes

Comments

Träning och hälsa

Åh som det spritter i kroppen just nu, imorgon ska jag äntligen få besöka gymmet igen. Två veckor sedan sist och jag längtar som en tok! Även fast det mest kommer bestå av lättare vikter och "enklare" övningar så ska jag få göra något för bara mig och resan tillbaka till min kropp påbörjas.

Något annat som jag också längtar så efter är att få instruera igen och den premiären är det dags för nästa torsdag.

Det här är verkligen det positiva med att hålla igång och ta hand om sin kropp under graviditeten, återhämtningen går så himla mycket fortare. Bästa av allt? Jag har bara mig själv att tacka för inte var det någon som gjorde allt jobb under dessa 9 månader åt mig.

Nu ska här laddas och förberedas inför imorgon! Resan tillbaka har startat.

Samma lycka som Svea kände på dansen känner jag inför morgondagens gympass!

Likes

Comments

Alma

Så många gånger senaste veckan jag försökt att skriva men blivit så överväldigad av känslor att jag fått stänga ner. Så nytt försök nu!

Hon är äntligen här, vår Alma och Sveas lillasyster! Den 23 september klockan 00:13 anlände hon och bråttom hade hon. Det var med nöd och näppe vi hann in till förlossningen men vi hann in och vara där i 6 minuter innan det var färdigt.

Så nu njuter vi mest av det nya livet med två barn. Lite svettigare och stressigare men så mycket roligare. Åh vad jag älskar det här livet och jag skulle aldrig vilja byta ut det.

Likes

Comments

Tankar och funderingar

Tidigare har jag varit helt inne på att dagen jag gifter mig så ska det vara på sommaren men nu har jag ändrat mig helt och hållet. Nu tänker jag ett vinterbröllop med massa tända ljus, marschaller, tomtebloss och ett krispigt vinterlandskap. Tänker häst och vagn till en pampig festlokal där festen avslutad under norrsken.

Jag älskar att drömma mig bort, leta inspirationsbilder på internet och börja planera även om det aldrig kommer att bli verklighet.

Vad det blir för bröllop dagen det är dags får tiden utvisa men fram till dess tänker jag fortsätta drömma mig bort.

Första ringen på fingret sitter där den ska iallafall.

Likes

Comments

Träning och hälsa, Gravid

Alltså jag tror inte ni förstår hur mycket jag längtar efter att kunna träna ordentligt igen. Att till exempel kunna göra benböj och marklyft utan att kanonkulan är i vägen. Men snart, snart kan även jag träna utan bekymmer och som jag ska fira de träningspassen.

Just nu är jag bara nöjd att kroppen fortfarande accepterar träning och att jag kan träna, fy vilka långa dagar det hade varit annars och vilket hemskt humör jag ständigt hade varit på.

Känslan efter dagens pass är glädje, att få svettas, underhålla kroppen och fylla på med lite endorfiner är värt mer än guld just nu. Men nu ska jag slänga mig i soffan tills det är dags att åka och hämta hem min solstråle från dagis!

Snart kan även jag göra riktiga benböj igen!

Likes

Comments