Nu har har revystressen kickat igång! Premiären är om en vecka, och jag är sjukt nevös, men samtidigt väldigt taggad. Allt har gått så snabbt, känns som att det var igår vi började öva.

Idag blev det en en sväng till baren på pizza. Vi satt länge och pratade om livet, samt tog några bilder.

Ikväll blir det revyövning som vanligt, och imorgon drar jag och Linus tillbaka till stan. Vi har några möbler att fixa tills vi byter lägenhet den första april.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Tjena! Hur länge sedan var det nu inte sedan jag uppdaterade bloggen? Allt för länge skulle jag säga. Har ganska fullt upp varje dag både med praktik och revyövningar hit och dit. Har spenderat hela dagen på revyövning och har just kommit till stan. Nu blir det bara att ta det lugnt och kolla sista delen av millennium trilogin.

Likes

Comments

Tjo! Idag blev det tidig väckning för min del. Klockan 1 började revymötet och höll på hela dagen. Nu har jag äntligen kommit tillbaka till lägenheten och nu blir det att frossa i sig pizza och annat onyttigt så tar vi nya tag imorgon.

Likes

Comments

Idag är det alla hjärtans dag och jag vaknade upp till detta fina kort. Till frukost gjorde vi amerikanska pannkakor som blev supergoda!

Senare på dagen gick vi ut och jag tog lite bilder på Linus som blev riktigt bra om man får säga det själv. Ikväll så bjuder Linus mig också på mat vid fondis, det ska bli gott!

Likes

Comments

Dagarna rullar på lika snabbt som vanligt, hur kan det redan vara 13 februari? Skoldagen var kort så när jag slutade väntade jag på Linus och vi for och spontan shoppa lite.

Med och hem fick vi iaf matchande bomber jackor. Köpte också nya piercingar till näsan.

Likes

Comments

Nu är våran video äntligen färdig och uppe på youtube. Hoppas ni gillar den!

Likes

Comments

Andra dagen som hundvakt avklarat (typ) Dagen har gått relativt snabbt och nu vill jag bara att det ska bli lördag så man får äta godis. haha. Har inte gjort något jättespeciellt idag, vi har bara lagat mat och nu sitter Linus och redigerar det som vi filmade igår kväll så om allt går som planerat får vi förhoppningsvis upp videon ikväll.

​Puss&Kram

Likes

Comments

Så idag började mitt och Linus jobb som hundvakt (+kattvakt), vilket vi skall vara till söndag. Det är Linus familjs hund, som heter Titti. Jag har nog tagit så många bilder på henne nu att hon troligen kommer hata mig på söndag.


Denna morgon var den värsta morgonen på länge! Kom knappt ur sängen, fastän Linus försökte dra upp mig. Men när jag väl kom upp och kom till praktik rullade dagen på. När vi kom hem gjorde vi mat och myste på soffan. Ikväll ska vi försöka filma en video till våran youtube-kanal, får se vad det blir till.

Likes

Comments

Var en väldigt trög morgon idag, ville inte alls stiga upp ur sängen. Drog iaf iväg på praktik vid 09:00 tiden och resten av dagen har gått snabbt, Jag som ännu har mycket att göra.....

När jag kom hem från praktiken lagade jag och Linus tacos och sedan for vi och tog lite bilder. Sedan tog vi det lungt och har just varit och handlat lite mat till veckan.

Puss&Kram

Likes

Comments

Idag var det gym dag för mig. Tyckte att det faktiskt gick ganska snabbt att bli färdig kanske det var för att det inte alls var mycket folk på gymmet. Ikväll blir det att städa upp i rummet och efter det kanske film.

Likes

Comments