Week 35

Just nu så är jag i sluter av vecka 35 (34+6) och det är 37 dagar kvar till BF. Tiden bara springer iväg...!

Jag kommer bara åka iväg till min vanliga kontorsplats utanför Åhus denna och nästa vecka, sen kommer jag sitta betydligt närmare i Lund. Så rätt skönt att trappa ner och slippa sen långa pendlingen. Skulle något hända så är jag nära sjukhuset! Men kommer såklart att sakna alla kollegor. Blir lite ensamt när man sitter på ett kontor med två platser när man är van vid att ha ett helt öppet kontorslandskap!

Sen är det så svårt att veta när man ska börja gå på mammaledighet. Jah menar, jag har aldrig gjort detta förut..! Men jag satte ca två veckor innan BF, och sen om jag mår bra så finns flexibiliteten att jobba så mycket jag vill och orkar. Tror det kan vara en bra set up men vad vet jag? Tips och tankar?

Vad har annars hänt? Jo, aptiten är där så nu ökar vikten stadigt. Jag gick inte alls upp första tiden, tror det var +5 kg till v. 27 och sen vid v. 30 stod vågen på +7 och nu 5 veckor senare är jag kring +11 kg ungefär. Mat är jag inte orolig för men börjar bli väldigt glad över att påskgodiset på jobb snart är slut. Självkontrollen är inte på topp om man säger så... Sen är det inte vikten som jag är orolig för, det blir vad det blir - det är mest att jag försöker att inte stoppa i mig för mycket skit. Säger bara thank god för fryst mango... Bästa snackset när man är sötsugen.

Och vad mer? Jo, numera stående tid under natten hos toaletten. Fruktansvärt irriterande att vakna en gång om natten för att behöva gå upp och gå på toa. Men sen har man läst om dem som är uppe över 5 ggr och där är jag inte ens i närheten så det känns inte som jag har något stora problem och det är rätt dumt att klaga.

Att vara smidig som ett kylskåp är också något jag får känna av nu. Strumpor börjar bli jobbigt och jag tar av mig byxorna genom att team ner dem så jag slipper böja mig. Har fortfarande inte vant mig vid den stora magen så jag stöter i grejer och försöker böja mig fast det inte går hela tiden. När vänjer man sig vid att ha en mage? Samma dag som lillan bestämmer sig för att titta ut?

Mycket tankar och reflektioner. Bilder har jag inte hunnit ta. Funderar på att ge mig ut på ett fält nu när rapsen börjat blommar. Så himla fint och det luktar sommar!!

#gravid #preggo #bfjuni2019 #bf2019 #week35 #vecka35 #momtobe


XX Matilda

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229