break up with your ex-skin cells

Innehåller affiliate-länkar

Testade denna #sheetmask som jag köpte från Åhléns. Måste erkänna att bara namnet gjorde att den hamnade i korgen. Bara jag eller visst är det fyndigt?😂

Första gången jag testade en sheetmask och jag blev positivt överraskad. Mindre kladd och rätt så lätt att sätta på. Men sen får man placera arslet i soffan och sitta still. (Äntligen en anledning?)
Jag hade inte vågat springa runt hemma med den på med risk för att den skulle glida av. Visst, inte hur halkig som helst men den torkar ju inte på huden som en vanlig mask gör. Så summa summarum, kändes väldigt återfuktande. Torkade inte ut och lämnade ett rejält lager kräm efter sig när man tog av den. Jag tryckte ut det som var kvar i påsen och klappade in i huden. Resultatet var att jag var helt kletig i hela ansiktet, men iom att jag bara skulle vara hemma så gjorde det inget. En ordentlig kur för huden helt enkelt.

Nu ska det bli lite spännade för jag klickade hem lite likande masker från wish (fem st för mindre än halva priset). Så nu när jag testat de riktiga grejerna så ska det bli spännande att se hur Kina kopiorna är i jämförelse. Update kommer, men inte förens slutet av februari..!

XX Matilda

XX Matilda

  • Beauty

Gillar

Kommentarer

AmandaLandstrom
AmandaLandstrom,

Va kul att prova något nytt! <3

nouw.com/amandalandstrom