Hej!! Igår red jag 9.45-10.45 och och på Lördagar är det träningsgrupp. Jag red Penure och det var jätteroligt för han hade rätt så bra fart och hoppade superbra! Vi hoppade rättuppstående hinder och oxer, diagonal linje och liten båge. Tillslut så hoppade vi bana och asså jag är supernöjd över igår.

Men iallafall, på kvällen så kom min kompis hem till mig och vi gick ut med min hund Alice, sen gick vi hem till henne och åt mat och sen så gick vi hem till mig och så kollade vi på film och såklart så somnade jag och typ sov halva filmen.

Idag så åkte vi till Vara och fikade på Nordpolen för att fira morfar och pappa lite och det var riktigt gott. Men det här var typ allt som hänt i helgen för mig och jag är riktigt trött idag. Pöss pöss!! (följ nellies.foton, hon står för bilden)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Det här är mitt första blogginlägg och jag är nybörjare på det här och vet inte heller vad jag ska skriva om. Aja, jag tänkte i alla fall berätta om min dag och hur den varit än så länge.

Imorse så hade jag ställt larmet på halv 7 men såklart så snozza jag och somnade om igen så jag försov mig... Och vaknade ca halv 8 men jag hann i tid till skolan. vi har fått datorerna nu så dom använde vi rätt mycket idag och så skriver jag även detta inlägg på datorn.

Idag så hade vi elevens val på morgonen och då har jag idrott och då körde jag volleyboll och jag kan säga att jag inte var så bra på det men jag bättrade mig på slutet. Sen hade vi engelska och svenska, på svenskan så skrev vi om en bok som vi har läst och det var lite jobbigt att skriva på datorn så mycket men det är så roligt att ha en dator som fungerar i alla fall

På maten så åt jag potatis och köttbullar och det var riktigt gott, sen hade vi matte och då körde vi ett "mönsterspel" och det var roligt. Sista lektionen var bild och då färglade jag klart en bild och började skissa på en ny bild(tre-stegs bild) och jag tror att den kommer bli fin.

I alla fall nu ska jag och rida och det kommer bli roligt. men ha en bra dag. Pöss Pöss

Likes

Comments