Vem satte den här här!?

Alldagligt, träning

Jag sov riktigt dåligt inatt, oftast när jag ska börja jobba tidigt (typ 5) så sover jag oftast dåligt. Vaknar vid 1 och kan inte somna om fören typ en halvtimme innan klockan ringer och idag ringde den kl 3. Jag hade en plan att gå till jobbet och då måste ja gå en timme innan jag börjar för att hinna. Så jag pressade 2 koppar kaffe innan klockan 3.50 då jag gjorde mig klar och gick iväg i vintermörkret.

Efter 3 koppar till på jobbet hade jag vaknat till och var redo att faktiskt springa hem från jobbet idag, mycket för att de sedan skulle vara gjort och jag kanske kunde ta en promenad senare på kvällen.

I början gick de riktigt bra, de kändes lätt att springa även med ryggsäcken på ryggen (inte min favorit)

Men så kom den efter km 2... mördar backen nr 1! Va sjutton! Jag som hade tänkt vara smart och ta en kort men brant uppför för att slippa den långa vägen med en lätt lutning istället fick jag en uppförsbacke som både var brant och lång som tusan!
Benen pulserade och mjälltugg slog till men med nu sakta och tunga löpsteg tog jag mig ändå hem. Nästa gång blir de den långa vägen med liten lutning!

Nu blir de ingen promenad utan istället mys under filten med disney + och nintendo.

Hejsan Svejsan från MatildaLo

Gillar

Kommentarer