​Nedräkningen till Dublin-resan är i full gång. Morgondagens uppdrag , förutom fotboll, får bli att skriva en packlista så jag vet vad jag ska ha med mig. Ser fram emot att köpa superturistiga fula gröna assessorer till St Patrick's day! Ska försöka ta massor kort. Brukar inte vara den som har mobilen uppe och fångar massor ögonblick men jag ska attan försöka! 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag har jag suttit i solen på stranden och läst min bok, bokat ett Guinness - event till Dublin resan och ätit årets första pinnglass. Today has been a good day!

Likes

Comments

puh vad tiden går... Om en vecka sitter jag på en buss till Dublin med ett gäng från skolan för att se staden och fira st. Patric's day (!). Guess if I'm excited??? Nedräkningen till familjen kommer och hälsar på mig i London är också igång. På torsdag är det nämligen bara tre veckor kvar tills jag får krama på dom igen!

Praktiken jag haft är nu slut och jag är tillbaka i skolan. Den här veckan blev en mjukstart med bara två dagar.. Utöver det står fotboll och även en utgång på schemat. Helgen som gått var superbra med lite smått och gott. Vi tog bland annat en tur till the mumbles där vi strosade omkring och åt fish and chips. På kvällen åt vi ute med Anna och Linnea på TGI Friday och söndagen vigdes till fotboll. Första matchen med Swansea city (reservlaget) är avklarad och vi kammade hem en vinst på 9-0 (?!).

Jag trivs alldeles för bra här om jag ska vara helt ärlig

Likes

Comments

​Jag vet inte riktigt vart jag ska börja. Första veckan på operation är slut och jag har sett hur mycket spännande saker som helst. Det sjukaste jag fått vara med om var när en man opererades för att donera ett flertal organ. Först var det tal om hjärta, lungor, lever och njurarna men i slutändan blev det "bara" levern och njurarna. Minst tre olika team hade tagit sig till Swansea från bland annat Cardiff och Bristol. Donationen skedde från en kropp med ett bultande hjärta så den var inte superstressiga men oboy vad dom höll på. Jag fick se en heeeeelt öppen buk och bröstkorg med ett bultande hjärta (?!). Det kändes helt overkligt och det tog ett tag ett tag innan det slog mig. Det känns som man har på sig en sorts "jobbmask" ibland och så räcker det med att man slutar för att känslorna börjar bubbla upp. 

Utöver det har jag bestämt mig för att spela med Swansea city på riktigt och även försöka vara med i Universitetslaget om jag hinner. Känns himla kul! 

Likes

Comments

Guess what? Imorgon har jag varit hemifrån i fyra veckor ?! Vet inte om jag ska skratta eller gråta. Börjar trivas himla bra här borta. Visst finns det saker och personer jag saknar hemma men det ska jag hem till i sommar och Swansea har jag bara här och nu.

På senaste tiden har det blivit supermycket fotboll. Har tränat med både universitetslaget och Swansea city. Ska testa om jag orkar och framförallt hinner spela med båda lagen. Skulle jag behöva välja måste jag ändå säga att det lutar åt Swansea city. Ett himla gott gäng med duktiga spelare och många engagerade människor runt omkring.

Det allra senaste är att jag nu börjat min praktik på operation. Det är en bra bit till sjukhuset men det går allt an. Jag ska få se alla möjliga sorters operationer under min tid där. Har bland annat planerat in hjärt, mage och kärl-kirurgi under min tid på Morriston hospital. Än så länge har jag stått på benen inne på operation hahah . Idag fick jag se en handled som var helt av och låg fel så de gick in från båda sidor och grävde fram benen för att lägga dem till rätta och skruva i plattor. Det ser helt ärligt lite ut som att kirurgerna är tillbaka på träslöjden med alla borrar, skruvar och plattor.

Ikväll blir det sängen tidigt då klockan ringer 05:20 imorgon.

cwtch

Likes

Comments

​Måndag igen. Har svårt att inse hur fort det ändå går? Efter en relativt lugn helg är det dags för lite lektioner i skolan och mer fotboll. Fick ett mail från Swansea city ladies manager om undrade om jag ville testa att träna med dom? Det gör mig lite nervös om jag är helt ärlig. Jag ska maila mitt telefonnummer lite senare så skulle han höra av sig via telefon senare idag eller imorgon. Vet inte riktigt vad det innebär så vi får se vad det blir av det! 

Var för övrigt med Anna, Linea och den danska tjejen Mette och kollade på bio igår efter vi ätit supergods crepes inne i stan. Till crepes-stället kommer jag garanterat gå igen och filmen vi såg som hette "how to be single" var galet bra. Rekommenderar den starkt! Jag både skrattade högt och fällde någon tår under filmen. 

take care!

Likes

Comments